Bönor på brädor


En av deltagarna, på skatecampet i Göteborg filmade under lägrets gång och har klippt ihop allt till en film. Klippet ovan är resultatet. Otroligt bra gjort och jag saknar alltihop så jävla mycket!

Last night

 
 
 
 

Idag gråter gud (regn)


Hänger med Alex. Det är kul. Hejdå. (Imma rabbit today)
 

Behöver socialisera mig


- Ska gå emot min kropps skrik efter vila. Jag blir galen av att sitta inomhus såhär mycket, när det är sommar. Så snart ska jag bege mig till andra sidan stan, för att socialisera mig med gött folk.
 
 

utvecklingen

 
 
 

Livet rullar på, som det ska


- Livet rullar bra just nu, förutom funktionen i mina njurar men det är skitsamma.
(För jag är så jävla glad nu.)
 
 
 

Sharkwater

 Svar: Nej.

"Framtida generationer kommer att uppfatta oss som barbarer, på samma sätt som vi ser på slavhandlare. De kommer se oss som barbarer. Vi gör slut på allt fossilt bränsle. Vi har förstört haven och utrotat många arter. Och värst av allt, vi vet vad det är vi gör. Forskarna vet, miljövårdarna vet, företagen vet och allmänheten vet. Ändå fortsätter vi." - citat från dokumentären Sharkwater.

njurhelveten

- Har infektion i njurarna, knaprar antibiotika, kan knappt röra mig utan att det känns som att någon vrider om mina inälvor. Vill träna, skejta och röra på mig. Men min kropp skriker "Nej!". /invalid

natten till fredagen


Betagen

 

Impulsiv tjej


- En tanke blev till handling, jag klippte lugg
trots att jag har dölockigt hår. /plattångsanvändare #1
 
 
 

min fita dufa


- Träffade min goda vän Sanna idag, för första gången på två veckor. Satt och uppdaterade varandra om våra liv, på svampenkullen. Och avslutade hängeriet, hemma hos mig med filmen Wristcutters, a love story. Bra dag.

en tisdag kväll

 
 
 
 

och våra tårar är ert regn

 

Borta bra, men sängen bäst

 
 

. Min vistelse utanför Örerbros gränser, har varit helt otrolig. Ett äventyr jag aldrig kommer glömma. Skatecampet ägde, lärde känna nya människor och skate'ade (uppenbarligen). Jag ska lätt delta nästa sommar också. För värt var det. (Det är dock ganska nice o få sova i min egen säng framöver.)

Jag har tyvärr inga bättre bilder, inte fler heller för den delen. Men gå in på www.mligunnarsson.blogg.se, för att se bilder med kvalité.
 
 
 
 

jag lever

-

"Du luktar fesk"


- Om en timma sitter jag på ett tåg mot Göteborg. Jag har aldrig någonsin varit där, så kände att det var dags. Anledningen varför jag åker dit är för att jag ska dra på skatecamp (för brudar) till på Söndag. Kommer bli döfett och jag är råtaggad. I och med detta, så kommer jag nog inte kunna blogga. Så vi ses den 21 Juli. Ciao fellas.
 

Svart & svår, 18år


- Svensk sommar, då man går ut i tjocka lager, med kläder och fortfarande fryser.
 

The naked and famous

 

raserat hus, fallen kropp


- Låt mig få återuppstå, vara hundraprocentig igen. Inte bara för en stund,
inte bara för ett ögonblick; för då kan jag lika gärna förbli raserad.
 

kompishäng


- Hade en härlig kväll med ett par vänner igår. Myspys och allt såntdär...
 

Grekisk mytologi

“According to Greek mythology, humans were originally created with four arms, four legs, and a head with two faces. Fearing their power, Zeus split them into two separate beings condemning them to spend their lives in search for their other halves.”

~Plato’s The Symposium.


vegetarisk sushi


- Bjöd Sanna en allra sista gång, på mat. Hennes födelsedagspresent var att jag skulle bjuda henne sex gånger och nu är dessa gånger avklarade. "Varsågod Sanna"
 

Todays fucking outfit


- Det är 25grader varmt ute, så jag försöker gå så tunn och lättklädd som möjligt. Resultatet av det försöket, blev det ovan. I love summer...
 
 

Johnny Depp drops it


- För det är bara Jag, i slutändan. Bara Jag.
 
 
 
 

Hade norrlandsbesök

"för varmt för att skejta, för nastypapa"

- Nastypapa aka. Fredrik var här idag, straight outta Norrland. Vi skejtade osv, men sedan mådde han inge bra, vilket ledde till att hans mor kom o hämtade upp honom. Tråkigt som sjutton, men vi får helt enkelt ses en annan gång. 
 

Att upprätthålla livet


- Har skejtat, lärt känna nya människor och skrattat. Jag behöver ha bra saker i mitt liv, precis som resten av världens befolkning behöver. (Jag har dock blivit sämre på att uttrycka mina känslor.)
 
 

Glanshammars bondeliv

Jag & Charlie

- Idag blev jag, Sanna och Charlie upphämtade av Johanna, för att ta sig till hennes queen-plaza ute på landet. Där lagade vi taco, föråt oss och snackade om allt möjligt. Avrundade kvällen med tusen kilo skratt och en svår frågesport (som jag förlorade i). Att det blev en bra dag, är en sak som är säker.
 

Invigning av juli


- Dessa människor umgicks jag med, en stor del av igår. Great, it was.
(Jag hade dock inte bara kul, utan innan så spenderade jag fem timmar i tvättstugan)
 

RSS 2.0