-


Dricker kaffe och fantiserar mig bort till Dublin, England, Amsterdam, ett land där det finns möjlighet för mig att genomföra en bartenderutbildning på en månad. Kostar en hel del, men pengar går alltid att lösa. Vill bara bege mig ut, göra sådant jag inte tänkt att jag faktiskt kan göra. Typ som att utbilda mig till bartender. 

Willlow Smith rockar mina hörlurar btw, den unga personen är grym

.

grått spektrum
omgiven av kyla
 
 

,

Makaronilåda, med spenat
 
Lasagne, röd pesto, spenat & röda linser
 
Kladdkakemuffins
 

öl

Lördagen bestod av supande med människor från olika delar av Sverige; örebro, norrköping, karlskrona etc. Dagen efter vaknade jag upp under ett köksbord, på golvet med Matthias bredvid mig fast på kökssoffan. Jag var bakisfri och hade en skön känsla av den lyckade kvällen. Nu är vi pank och får leva så spartanskt som möjligt.
 

-

Sommaren 2015, kommer per automatik äga mer än någon annan sommar tidigare. För då ska min festival-oskuld tas och förmodligen av den belgiska festivalen Graspop, dit flera av de band jag gillar kommer. Redan är jag exhalterad och därför ska jag hype'a genom att skriva om hur jag började lyssna på de band som kommer.

Alcest:
Det var början på 2011 då jag hade kontakt med en virtuell person från en dikt-sida. Vi pratade mycket musik och jag kan nog säga att han är en av de bidragande faktorerna till min musiksmak idag. Det var alltså Alcest han tipsade, något jag är oerhört tacksam över idag då Alcest har legat mig väldigt nära sedan dess.
 
Korn:
Ja, alltså kan ju bara säga såhär. Efter första gången jag tittade på filmen Queen of the Damned (en film Jonathan Davis har gjort soundtrack till) så blev jag förälskad i mr.Davis. Så det är mer han jag är tokglad över att se och höra. Även om bandet Korn har gjort en del guldKorn (hehe).
 
My Dying Bride:
Det här är ett band, som jag tycker att jag borde ha lyssnat på tidigare. Men jag och min pojkvän var hemma hos hans bror, när han satte på denna platta och direkt frågade jag vad detta var och som (nästan) alltid när jag hör något bra band, skrev jag ned namnet i mina mobilanteckningar och satte på själv när jag kom hem.
 
Shining:
Precis som Alcest, blev detta band tipsat av den virtuella personen från diktsidan. Jag fastnade inte 100% för dem. Jag kan dock inte lyssna på dem eller något annat band jag gillar på black metal-grenen, på beställning. Utan det krävs en viss sinnesstämning och något djupare än så egentligen. Men inte ens då vänder jag mig till Shining. Man kan säga att jag inte riktigt vet vart jag har Shining, men de lyssnas på något/några gånger per år under vintertid. 
 
Slipknot: 
Jag skulle fylla 15 och snubblade över Duality och sedan låten ovan. Jag tyckte jag var det coolaste jag visste, skyltade om hur hård jag var på bilddagboken. När jag var arg lyssnade jag på Everything ends och Wait and bleed samtidigt som jag skrev ned låttexterna i min dagbok, hårt med en blyertspenna. Att se dessa skulle bli en otrolig nostalgitripp och jag skulle känna mig som 14 igen. 
 
 

Vikarie


Det här med att bygga upp ett nytt liv är svårare än vad jag trodde. Livet efter studenten hittills, har varit allt utom bekvämt och smidigt. Men i fredags skuttade jag av lycka då en förskola i stan hörde av sig och frågade om jag vill vikariera på onsdag, ett par timmar. Vilket jag självklart tackade Ja till. Och med alla fingrar knutna, hoppas jag att de vill fortsätta ha mig så att det hela leder till att jag får en duglig inkomst i månaden så jag och Matthias kan flytta till något eget. Det är mitt mål just nu.


en helg i hultsfred

Har vistats i Hultsfred denna helg. Den har bestått av allt mellan mark och moln. 
Mycket tårar, men åh så mycket skratt. Känsloladdad helg med min bättre hälft 
men också bästa hänget, med fina människor. Människor som nu är mina nya kompisar. 
Älskar hur varmt alla har välkomnat mig och liksom bringar den där känslan av samhörighet. 

Såhär rockade vi halloweenfesten i lördags, Matthias blev framröstad till kvällens bästa 
utklädda som Ash i Evil Dead. Jag fick en röst, vilket gläder mig. För då var jag inte helt ute 
och cyklade. 
 

-

"I know dark clouds will gather around me
I know my way is rough and steep
But beautiful fields lie just beyond me
Where souls redeem the vigils keep"

-

och jag kommer dö,
som om jag aldrig har funnits

-
jag vågar inte skriva ned
livsomvälvande aktiviteter
menade att checka av

jag vågar inte prenta in
någonting, som ändå är
planerat att misslyckas
-

och jag lever,
som om jag inte finns

k.m


and we lay, nocturnal/speculate what we feel

 

när vi var som allra finast

 

.

"The blood that flows through me is not my own 
the blood is from the past, not my own 
the blood that leads my life is not my own."

-

den här känslan är malplacerad i den tid jag lever i nu

-

"...I'll wait
So show me why you're strong
Ignore everybody else,
We're alone now..."

RSS 2.0