.

Saknar. Saknar. Saknar.

-

Hinkar i mig té, i brist på kaffe. Jag är tröttare än någonsin och idag är det valborgfirande. Det blir vindrickande för min del och det blir gott jävla sällskap. Först ska jag bara ta mig igenom den här dagen, med släpande fötter och oupprätade axlar. jag har aldrig varit såhär trött
 

Tisdag 29/4


- Min smartphone tar över mitt lilla liv, förstör min sociala förmåga liksom koncentrationsförmågan. Det är väl lika negativt som det jag känner för Kent's nya låtsläpp. Är besviken, samtidigt som jag inte är det. Då alla album efter 2007 inte alls faller mig i smaken. 
 
Idag har dock varit en rätt så felfri dag, avrundade den tillsammans
med Mathilda och lite matlagning. Vilket var otroligt mysigt och välbehövligt. 
 

vegetarisk bacon


folk frågar mig: "hur klarar du dig utan bacon? "
jag svarar: "jag äter bacon"

klädseln idag





Söndagsångest


Inget internet i lägenheten = dålig uppdatering.
Det gör dock inte allt för mycket, då jag verkligen inte har någonting av värde att komma med. Jag är inte lika frispråkig längre, är inte lika villig att blotta mig och jag är inte lika duktig på att uttrycka mig via skrift. Jag rent ut sagt suger. Men jag fyller mina dagboksblad och min hjärna är lika sprängfärdig som den alltid har varit de senaste 18 åren. Jag har bara fått det där problemet att inte kunna ventilera längre, inte för offentligheten. Knappt för mig själv heller. Vad är det som blockerar min väg? Jag vill så gärna ta reda på det, jag vill så gärna få den där skrivarådran tillbaka.

(vad händer med kroppen, när allt inuti skriker?)
 

-

Jag saknar för många alldeles för mycket, för att kunna njuta av det som finns tillgängligt.
Nu ska jag jobba = känna att jag gör någonting som är av värde.

-


Att vara en tredjeårselev

 
Det här med att skriva formellt. Jag vet inte men det är verkligen inte min starkaste sida och det gör det hela inte bättre när ett gymnasiearbete på minst 10 sidor ska vara formellt skrivet. Nu sitter jag i alla fall här med mitt helvetesarbete som ligger i sin slutfas, jag är inne på slutspurten, liksom de sista 60 metrarna i ett 1000 meters-lopp. Precis som majoriteten av mina klasskompisar, vi svettas och gråter tillsammans mellan fyra väggar som ska vara vårt klassrum och vi ger varandra och oss själva mentala applåder för att vi snart är ute ur helvetestunneln.
 
Jag skulle vilja kalla oss och alla andra treor för vinnare. För det är fan precis vad vi är; vinnare.
 
Längtan till en blogg som är helt och hållet skolfri, är total. Jag vill börja skriva om utomstående liv, om annat än bara mig och mitt i-landsproblem som är mitt romantiserande skolhat. Jag vill fylla denna lite smått patetiska blogg, som består av fragment från det som ska föreställa mitt liv; med väsentlig text, där Etos, Patos och Logos är mina bästa vänner och att jag drar nytta av dessa. Jag vill vara struktur personifierad och vill väga tungt i mina texter. 
 
Jag antar att jag bara vill vara någon. Vara kayla, med stort K och vara betydelsefull i min egen existens.
 
 

ett stoft i ett fördömt samhälle


- Nu är jag officiellt utflyttad från hemmet, jag har mina egna kvadratmetrar och en gul gammal soffa. Det är blandade känslor och igår ömkade jag min ensamhet framför sex and the city. Men innan det hade jag Sanna på besök, vilket var en stor tröst. Vi får se hur detta äventyr fortsätter, jag hoppas på det positiva.

Mitt påsklov

Matthias kom i Måndags, det första vi gjorde var att äta pizza och påbörja vårat uppsnappande av den förlorade tiden (tre veckor), som vi inte har ägnad till att ses på (distansförhållande...äger...). De första dagarna gjorde vi inte så mycket mer än att gå på massa möten o lägenhetstittande, fika med yaya+barnen och bara göra sådanadär viktiga grejer som gör att man inte ger tid till sig själva.
Vi har även varit ute och druckit öl tre gånger denna vecka, träffat mina kompisar och bara haft sådär jätte trevligt och kul. Annars har tiden gått till att pussa på varandra och vara puttinuttgulligull mot varandra.
Hembjudna på tunisiskt käk, blev vi av Yaya. Och hembjudna på tacos och vin, blev vi av min gudmor och hennes familj. Känns så otroligt vuxet på något konstigt sätt. Bli hembjuden med sin partner. Dricka vin. Äta mat. Prata vuxet. (Jag är inte längre den där flickan som leker kurragömma och busar, jag är den som sitter vid bordet med alla andra vuxna och åskådar när barnen leker kurragömma och busar.)
Imorgon åker Matthias hem och jag flyttar hemifrån. Vi får se hur morgondagen ser ut, men en sak är jävligt säkert och det är att jag älskar den där mannen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En tonårings dag

Solar mig i datorskärmens ljus (alt.solen som lyser in i mitt rum) och skriver på mitt gymnasiearbete,
jag tar mig framåt och det gör mig ännu mer otålig till studenten som jag hela tiden alltid drömt om att ta!
-
Idag ska jag titta på lägenheten jag flyttar till i veckan, det är blandade känslor. Happiness blandat med
ren och ram rädsla. Men det ingår väl antar jag (eller?)
-
Sedan klockan 19:53 ska jag stå på resecentrum och möta upp min kärlek som jag inte träffat på nästan
en månad. Det har varit jobbigt, det har varit ledsamt, men uthärdligt. För nu får vi en vecka tillsammans.
 
 

.

Matthias kommer idag, gaaaaah

-


- Jobbtröjan är på och jag ska sätta mig på cykeln för att ta mig genom spöregn till jobbet. Shoot me
 

Alice in Chains - Got me wrong


-

 
Ge mig sushi
 

skype + gymnasiearbetssnack

Startade min lördagmorgon med att snacka skype med mina småsystrar i ameri-katt. Bra start på dagen
och nu fortsätter jag denna lördag med att skriva på mitt gymnasiearbete. För ett par veckor sedan öppnade
jag aldrig mitt dokument, jag tittade inte åt gymnasiearbetets håll. Levde i konstant förnekelse och brutal
ångest. Men idag strävar jag och jag kämpar för att bli klar med det där helvetes-arbetet.
 
ett tips till alla som börjar 3:an till hösten, KOM IGÅNG MED GYMNASIEARBETET PÅ EN GÅNG
gör inte samma misstag som mig = inte göra ett piss under hela höstterminen

fredag


- Lyssnar på Alice In Chains och har 3st 3,5or till godo. Egentligen borde jag plugga, det var liksom tanken först. Men mitt livade liv i mitt tonårsrum, är alldeles för lockande. (lol)
 

Kaffekoppen


- Tittade på Awkward halva natten, vilket ledde till sjukanmälning. Så idag har jag inte gjort så mycket mer än att försöka sammanställa min undersökning till gymnasiearbetet, druckit kaffe och planerat min dag. Möten hit och tvättid dit. (Om ett par dagar är Matthias här, fyfanvadjaglängtar)
 

-Jag vet att det bara är hår, men jag saknart-

 
 

-

 

-

 (bakisgif från i lördags)
Känner mig lite så ikväll, inte bakis utan
mer psykiskt förlamad och utmattad på samma gång
 
Godnatt

Tapas


- Tapaskväll igår med Budapest-brudarna, innan jobbet. Allt vegetariskt, förutom korven och räkorna. 
 
 

********

 

Hon saknar lekarna, de där osynliga hästarna (tinkrar, fjordingar, arabiska fullblod) som man hade verkliga känslomässiga band med. Uppstigningen klockan 06:00 på sommarloven, för att mocka den där boxen under trappan i trapphuset. Hon saknar de meningslösa, poänglösa bråken med stallkompisar, klasskompisar, som då var på blodigt, dödligt allvar. Hon saknar veckopengen på tjugo spänn som gick till dyrt lödagsgodis på Prix.
 
Det var fint trots bråken bakom stängda dörrar, trots den där ******** **********. Hon liksom "kärade" ner sig i kompisars föräldrar, avundade villaområdena, bilarna men framförallt den där kärleken och omtanken.
 
Hon fick aldrig det där, hon hade aldrig det bästa
inte i där, aldrig där 

 
 
 
 
 

Godmorgon lördag


- Hade en fet skatesession med fint folk igår, sedan avrundade jag med alkohol men annat fint folk. Är idag mör i kroppen och tung i huvudet, så jag unnade mig en fin frukost kombinerat med bra läsning. Dagen kommer spenderas med Budapest-brudarna och sedan blir det jobb ikväll, för min del.
 
"Känslor går snabbt över om du tillåter dem att finnas.
Känn känslan. Gör ingenting för att försöka dämpa eller förstärka den.
Bara var i själva känslan. Iaktta hur den sjunker undan och planar ut."
 
 

mina fina


Saknar mina systrar så otroligt mycket. Jag vill bara hämta hem dem och låsa in mig på ett rum med dem, tillsammans med onyttigheter och flera högar med chickflicks. Känner mig klyschigt nog, inte hel när jag är utan dem. Jag vill ha våra dagliga bråk, våra hysteriska kaosartade skrattanfall och våra deeptalks när klockan har passerat midnatt.
 

10 Maj @ Hovet, Stockholm


Jag har Nine Inch Nails-biljetten i min hand och jag kan verkligen inte förstå det. Liksom greppa tanken. Jag, ska, se, Nine Inch Nails. Jag ska få se Trent Reznor, mannen som varit med mig sedan början på 2010. Jag behöver inte längre titta på Live-klipp, för att åtminstone föreställa mig känslan. Jag kommer få uppleva känslan av att se och höra, på riktigt. På jävla riktigt. 

Jag kommer förmodligen gråta, jag kommer även skrika, hoppa, vara helt jävla galen. Jag har ingen att dra dit med, visserligen kommer folk jag känner vara där. Men annars är jag ensam och vet ni vad; i'm fucking happy about it. 

Hur mycket är det tillåtet att sakna en person?


...för jag saknar ihjäl mig
 
 
 
 
 
 
 
 

Drunkna inte i dina känslor

En liten fördjupning angående köpet av boken Drunkna inte i dina känslor. Så här lyder förorden: 

"Det här är en bok som vi önskar att vi hade när det var som värst. Den fanns inte. Därför har vi skrivit den. Den handlar om att hantera sitt liv när man varken är stark. Eller skör. Utan både och. Stark och skör. Det är en bok för dig som ibland önskar att du vore mer hårdhudad, mer okänslig. Det är en bok för dig som får höra >>Känn inte efter så mycket<< och >>Du inbillar dig!<< 
Det är en bok om hur man utnyttjar sin lysande känslobegåvning och inte drunknar i den. Så du finns den här boken. En simskola för alla som riskerar att drunkna i känslohavet. För att du ska slippa göra våra misstag - du hittar säkert dina egna! 

Doris & Maggan

Nu tänker jag inte "åh en bok kan rädda mitt spretiga, samt kaosiga psyke" eller "åh, denna ska jag följa slaviskt till punkt och pricka", utan jag känner mer en lättnad. Jag är inte konstig som inte har koll på vad som är rätt eller fel att känna, jag är inte dum i huvudet eller lat, för att jag sjukanmäler mig från skolan för att min kropp väger mindre än mitt självaste psyke. Så många missförstår mig såsom jag missförstår dem, försöker men misslyckas samspela med mig, precis som jag misslyckas samspela med dem. 

Jag vill lära känna mig själv, veta om mina knep och trix när det kommer till olika situationer. Jag som lider av struktur och kontrollbehov, vill även ha det i min skalle. Precis som de allra flesta. Så ja, denna bok ska bli fröjd att lästa (förhoppningsvis). 
 
(Känner man sig själv på djupetoch vet hur man fungerar, är det lättare att lära känna andra på djupet)

Onsdag

- Såg att de hade bokrea i en affär, så köpte mig pocketboken Drunkna inte i dina känslor. Den känns jävligt passande just nu i detta skede jag är livet, men också passande för hur jag är som person. Fast än så länge vet jag inte, då jag inte har läst boken tidigare. Casanova köpte jag i secondhandhörnan, de tog dock inte kort men då sa de "kom tillbaka och betala senare, du måste ju ut i vårsolen och börja läsa på en gång". Så himla gulliga.
 
- Sedan har jag blivit med bettskena. Äntligen har jag ett hjälpmedel till att inte fucka upp mina käkleder och muskler. Vi får se hur det går framöver, men funkar inte detta så vet jag inte vad jag ska göra. 
 
 

Kiss Land

 
 

Enkät

Nu har jag slängt ihop en enkät, till mitt gymnasiearbete som handlar om svenskar gentemot islam. Jag skulle bli oerhört tacksam om så många som möjligt svarade på mina fyra korta frågor. Du är och förblir anonym. 
 
https://www.surveymonkey.com/s/HSN72S9
 
Observera att detta är min första enkät någonsin och jag är sjukt stressad då deadlinen på GYM-arbetet är om drygt 20 dagar. Så förlåt ifall den är amatörmässig och oprofessionell! 

Tar bara en minut, TACK PÅ FÖRHAND!

Hittade en gammal gammal dagbok

28 februari 2005, Tisdag
"Hej dagbok. rasmus är inte kär i mig  Han är kär i vickan och moa. så nu är typ moa och vickan kär i honom. Sen åckte vi skidor på jympan, jag blev arg sen slog jag mehdi med staven 4 cintimeter från ögat hihi rätt åt honom. Sen imorrrron ska han döda mig. Men imorrron ska inte han få förstöra mig. Jag är kär i rasse"

Våren 2013

 

RSS 2.0