-


SD får två mandat i EU-parlamentet. Jag är faktiskt rädd, bokstavligen. Ingen spelad överdrivet rädsla, utan ren och skär rädsla känner jag. Och jag är rädd för de högerpopulistiska partierna i Europa och deras platser de besitter. Jag valde att rösta på Miljöpartiet, då det är det enda partiet som har givit mig en bra känsla (eftersom jag inte är så jätte insatt i alla partier).  Och jag är glad att MP är andra största partiet.
Påtal om Europa så sitter jag och mina bruds på ett plan till Budapest imorgon. Mycket förtäring av odräglig substans kommer att ske och vi kommer dansa av oss fötterna i takt med solens uppgång alla tidiga mornar. Detta har vi sett fram emot sedan i vintras och snart är stunden kommen. Två dagar efter vår hemkomst kommer min kärlek, för att vi sedan ska gå på studentbalen dagen efter. Veckan därpå tar jag studenten med mössan stadigt på min skalp. Och sedan är det bara tio dagar till min 19:e födelsedag. Mycket händer de kommande veckorna och jag ser så fram emot det.
 
Har även fått sommarjobb
och en sak till; jag ser inte vitsen med morsdag. Morsor suger ju?


Snickare eller Karlsson på taket


dagens outfit














nonsens för sådana som ni

helt utan föräldragestalter, ändock kallar jag mig inte föräldralös
helt utan livfulla substanser, men fortfarande inte livlös
 
-
 
Lördag-tisdag spenderade jag min tid nere hos Matthias. Sög in mig all energi den människan faktiskt ger mig via sin ömhet, kärlek & humor. Vi drack bärs och lyssnade på musik i takt med sommarvädret, tittade på dåliga skräckfilmer som jag ändå blundade för, gosade med sällskapssjukaste hundarna, åt middag hos hans söta mormor och helt enkelt levde tillsammans de dagar vi delade i varandras närvaro.
 
Min ena lillasyster har flyttat tillbaka till Sverige. Att idag fått träffa henne för första gången på ett par månader är en otrolig känsla, saknaden har varit så total. ♥
 
-
 
Trots mitt pestsmittade liv, finner jag ändå frid i de människor jag har kvar.

"would you bite the hand that feeds you?"

 
Många av flera kurser är avslutade och sittandes i nuet med endast två uppgifter kvar av detta tredje och sista år på gymnasiet, är så jävla skönt. De som har hängt med i bloggen ett tag, vet om vilken ångestfaktor skolan var för mig. Känslan av att inte hinna med alla deadlines (speciellt på gymnasiearbetet) var så brutal, den fyllde varenda cell i min kropp. Men nu är den borta och har ersatts med lättnad, så därför ska jag nu unna mig 2½ dagar nere i Småland hos min kärlek. Min morbror kör ner mig dit med lastbil, då han ändå ska söderut (så jävla snällt).
 
Det är även nio dagar kvar till Budabest och 27 dagar kvar till studenten. Det. Känns. Overkligt.
 

fredag






Veganskt


- Igår lagade jag hel vegansk mat. Sojafiléer marinerade i soja, olja och krydda. Ris. Stekta champinjoner och paprika, med gurka och tomat. Tanken är ju att jag ska bli vegan inom en framtid, detta är mina steg framåt.

"Nothing can stop me now"


Idag tog jag och köpte mig ett maglinne för 29.90kr på H&M.
I sommar blir det att blotta magen för hela slanten. (And I still not asking for it)

-




Why do you get all the love in the world?

Nine Inch Nails spelas konstant sedan konserten och om fyra dagar sitter jag i en
lastbil som ska ta mig till min finaste kärlek, måste bara utstå dessa kvarstående
dagar

Nine Inch Nails 10 Maj @ hovet, stockholm


Efter sju timmars köande i spöregn utanför hovet, blev jag och alla andra insläppta. Två timmar senare lite drygt gick Nine Inch Nails upp på scen. Pinion/ The Eater of Dreams, börjar de med och ett leende klär mitt ansikte. En känsla av illusion var det enda jag kände tills de därefter körde Copy of A, och då fattade jag att jag verkligen stod nästan längst fram i en publik framför Nine Inch Nails, Trent Reznor; mannen som hängt med i min känslomässiga berg och dalbana sedan våren 2010.
 
(Setlisten från konserten hittar ni här: http://www.setlist.fm/setlist/nine-inch-nails/2014/hovet-stockholm-sweden-33c36cc5.html)
 
Min kropp var täckt av mitt eget och andras svett, jag sjung så mycket mitt medvetande orkade och kunde, jag grät när Trent Reznor ställde sig vid pianot och spelade The Frail. Och jag grät när de slutligen spelade Hurt. Konserten påverkade mig otroligt mycket mentalt. Jag kan inte beskriva känslan jag hade efteråt som höll i sig enda till igår kväll. Men jag är otroligt glad att jag såg NIN. Det är ett minne för livet.

Onsdagens middag

Dagens middag blev lasagne med röda linser i. Det blev en mer fylligare och mäktigare smak, med linser istället för sojafärs då det blir mer luftigare (lol leker kock). Detta ska jag absolut göra igen.
 

Min lya är rätt så jävla mysig, vågar jag påstå.

 

romantiserar

 
 

Triangl

 
Men åh, fan vad jag vill ha detta underklädesset!!!

Början på denna vecka

Vuxenpoängen har jag slutat att räkna. Tvätta, laga mat, städa, tvätta plugga, jobba och utföra alla måsten har blivit rutin. Självklart kan man alltid bli mer ansvarstagande, men så är det ju alltid. Därför är jag nöjd över mina insatser som levande ensam i en liten etta. (Med detta inlägg vill jag få fram att jag både har tvättat och lagat mat idag)
 

Ioseb @ Kulturhuset, vegofesten

 
 
 
 

Grizzly Man

Samtidigt som jag avnjöt min luch/middag, tittade jag på dokumentären Grizzly Man.
Som handlade om Timothy Treadwell, en man som spenderade tretton somrar, levande
bland vilda grizzlybjörnar i Alaska. Det hela slutade med att han blev sliten i stycken av en.
 
Min första reaktion var, vilken passion. Vilken känsla och kärlek den där mannen hade gentemot
dessa varelser han avgudade och sa själv att han beskyddade. Jag togs med på en känslofylld trip 
igenom hela filmen. En annan grej jag lade märkte till var smärtan bakom hans ord, och som de sa 
i filmen hade Timothy en mörk sida i sig (precis som vi alla har). Det var som att han gjorde detta
för att inte låta mörkret ta honom, hans sätt att vara och tala var fylld av desperation.
 
Denna dokumentär får 10/10, då den känns ärlig och fylld av olika känslor.
Jag beundrar den där mannen.
 

Tonårslyan

Nu har jag bott här i snart två veckor och jag är inte ens klar med lägenheten halvvägs, då hyllor, tavlor, gardiner och köksbord + mycket mer ska placeras och sättas upp. Men jag trivs och jag kommer trivas ytterligare lite mer, när allt är som jag vill att det ska vara. Denna lägenhet och denna plats kallad Tjejbo, är dock bara en tillfällighet. (Liksom en hjälp när man har föräldrar som inte vill veta av en.)
 

Valborg


Alkoholförtärande, skratt och dans till nostalgitrippande musik. Igår var en helt galet bra kväll/natt, med helt underbara människor. Jag kunde inte bett om en bättre valborg.

RSS 2.0