Gillersklack


- Lite bilder (och en print screen från en gif på mig och Matthias, där det ser ut som att jag våldför mig på han) från vistelsen i Gillersklack. (Varför dessa bilder? Jo för att jag inte har någon aning om vad jag ska blogga om annars)
 
 
 
 

-

Har ingenting att komma med.

"I compare you to a kiss from a rose on the gray"

 

- Matthias åkte hem i Onsdags eftermiddag och sedan har jag vart febrig och allmänt sjuk sedan dess. Men jag varnade i inlägget nedan att det skulle bli brist på liv, på denna blogg ett tag (inte för att det är så jävla mycket bra liv annars). Förövrigt så har jag haft underbara sex dagar med min bättre hälft. Bott i stuga uppe i Gillersklack och haft det lite cheesy-romantic där, vart på krogen tillsammans med mina vänner och det vi är allra bäst på han o jag, äta chips och dipp framför lökiga (såsom Matthias skulle uttryckt sig) filmer. Dagarna gick alldeles för fort, men jag tröstar mig själv med att jag åker till honom näst nästa helg. So it's all good. Nu ska jag självömka över min feber.

till er som bryr sig

OBS!VARNING!
Dålig uppdatering är förmodligen påväg, då min bättre hälft är här ett par dagar. 

enformig


- I brist på annat att blogga om, lägger jag upp tråkiga outfits. :-)
 
 
 
 
 

Godnatt Onsdag

 

min kreativitet


 -Jag slutför aldrig mina små projekt. Jag bara tynger mitt staffli med ofärdigheter...

Charles Manson


Skrivit klart min uppsats om Charles Manson. Nu njuter jag av hans musik.
Ja han har gjort bad things in his life, Ja han är en sociopat. Men please his music, give him that at least!

fragile


- Att tappa alla förmågor man har, när det kommer till att uttrycka sitt innersta. Känna att känslor som skuld, förvirrelse, hopplöshet men framför allt ångest; lyftas bort från ens axlar (ändå om det bara är för en stund). Jag har tappat det, jag har tappat mina hjälpmedel, verktyg; mina förmågor att underlätta mitt såkallade liv. Och snart imploderar jag. Jag förstör för mig själv på alla tänkbara sätt, när min välvilja och godhet gentemot andra, blockeras av dessa känslor som bara vill ut ur detta fängelse, min kropp. Jag har till och med förlorat förmågan att förklara, liksom försöka lyfta fram förståelse i andra individer. Men inte ens det klarar jag av, på många plan. Så jag väntar ut det istället, jag låter andras tankar gå, jag väntar på att mitt innersta ska slita sig fri, så jag någon gång kan ta tag i mitt liv.
 
 

:)


- Kul att ha en förälder som är Sverigedemokrat :))))))))))))))))
 

godlovesugly

 Vaknade upp med håret stående åt alla håll, 50minuter innan skolan börjar.
Så idag fick min blåa ful-mössa hålla fulheten på plats, samt dölja det för offentligheten.
/tja smurf

Söndag

Likgiltigt humör, smaklös matlagning, iskallt väder och prestationsångest över att försöka ta tag i skolböckerna. Det är en typisk söndag och jag vet inte alls vad jag ska tillföra denna trista blogg. Jag har lite planer inför framtiden, såsom en resa till Budapest tillsammans med tre döhärliga brudar. Jag ser verkligen fram emot det, måste bara vänta till den 26e Maj, då vi drar.
 
 (Budapest)
 
Vi kommer hem tre dagar innan balen. Vilket är helt perfekt. Jag har hittat min balklänning, eller i alla fall det stuket jag vill ha på klänningen. Den är enkel, men ändå sjukt snygg. Jag tror jag till och med har lyckats tvinga Matthias att gå med mig, så det blir perfekt!
 
(Denna typ av klänning vill jag ha)

Så nu är det bara att ligga i det "sista" och verkligen kämpa som fan. Jag vill klara av skolan och fullfölja mina mål. Måste bara ta mig upp ur detta jävla träsk jag är i just nu, but how?
 

B-sidor 95-00

 

Uråldriga dagböcker

 

skate or die

foto: www.zarahmarianilsson.blogg.se 

Ikväll är det nystart för tjejskaten. 17:00-20:00. Detta ska även bli en nystart för mitt individuella skejtande. Jag fattar inte varför jag har varit så dålig på att prioritera det först i många lägen, för detta är ju trots allt någonting jag verkligen älskar. Så ikväll ska jag stå på brädan tillsammans med brudar i olika åldrar och låta oss utvecklas tillsammans, samtidigt som vi tycker det är det roligaste. Skate or die!

Gymnasiearbetsplugg


- Gymnasiearbetsplugg blev det för min del idag. Jag har ju som sagt inte varit så duktig på den fronten, men jag har kommit lite framåt i alla fall. Hatar bara mig själv för att det är nu som jag tar tag i det och inte i början på höstterminen. Men jag har ingen annan än mig själv att beskylla, så det är bara att råläsa och råskriva. Vad mer kan jag göra liksom?
 
 
 

gråter


You say the Earth is not alive and only we are real

 

- Jag är så avsundsjuk på naturens ultimata skönhet. Jag är så avundsjuk på alla de byggklossar som bildar naturen, deras gemenskap och frivilliga sätt att följa lagar som gör att allt upprätthålls. (Visst vi människor inkluderar, i denna gemenskap, men jag exkluderar oss. Vi förtjänar inte naturen)
 

HAHAHAHAHAH!!!!!!2111

https://www.facebook.com/photo.php?v=10153768807650105&set=vb.10150103648235105&type=2&theater

.


Sju timmars sömn på nacken, drog ut i snöstormen; köpte frukosten vi inte hade - hemma.
 
 

"I choose to live"

Jag minns inte vad jag gjorde för ett par timmar sedan, jag minns inte vad jag gjorde exakt denna tid igår, jag minns inte vad jag gjorde förra veckan, eller ens förra månaden (som inte var något utöver det vanliga). Känns ganska meningslöst om man tänker efter. Ska jag leva dag ut och dag in, med endast några fragment att lägga på minnet av min spenderande dag. Å andra sidan visar det att livet rullar på, men vad spelar det för roll när jag ändå inte minns vad för underlag mitt liv rullar på?
 
Vi äter mat, men tänker inte så mycket mer än att äta den, bli mätt. Men vart är njutningen? Vi går till skolan, arbeten, blickar framåt, bildar tunnelseende, undviker himmel, underviker mark. Tänker endast på slutdestinationen (=skolan, arbetet), glömmer hur färden dit dåg ut, vad vi har för liv runtomkring oss. Varför gör vi allt som bildar vår vardag, men ändå inte gör det? Upprepande handlingar, blir rutiner, och handlingarnas mening försvinner och likaså handlingarnas vikt.
 
Är det därför vi har svårt att uppskatta det lilla, det vi tar förgivet att vi alltid har tillgång till? Vi känner inte strålen mot huden, när vi duschar, eller vätskan som blötlägger läpparna, rinner längs strupen när vi för ett vattenglas mot munnen. Vi gör det bara, men vi känner inte när vi gör det. Det är som när man säger till en person som inte hör när man pratar, men insisterar att h*n gör det och man svarar "Du hör, men du lyssnar inte"
 

Är det såhär vi vill leva våra liv? Leva, men ändå inte leva?
Jag vill inte, men ändå fortsätter jag att rulla på mina rutiner utan känsla.
 
 

känslor som strömmar genom pennan

2010
2011
2012
2013

- När inspirationen är borta med vintervinden, så tittar jag igenom min proppfyllda mapp, med teckningar från 2010 och framåt. Jag har alltid älskat att skapa via pennan, men i perioder. Ibland helt maniskt, men också avslappnande, lite som terapi. Det har alltid varit antingen eller, mellan skrivandet och ritandet. Har aldrig vart speciellt bra, men å andra sidan har det aldrig varit något jag har strävat efter. För enda anledningen till att jag skapar konst, i olika former är för att ventilera min hjärna. (man kan väl inte tävla om vem som uttrycker känslor bäst?)
 
 
 

-

Snö"storm" ute, jag sitter inne i värmen och dricker kaffe.
Nu ber jag seriöst om hemundervisning!!!

sista terminen

Sista terminen, för min gymnasietid. Det känns både befriande men också ångestframkallande. Det är nu man ska lägga in slutklämmen, springa sista kilometern i ett maratonlopp, spela andra halvleken på en fotbollsmatch, pärla sista pärlan på pärlplattan. 
 
Är jag redo i dagsläget? Svar: Nej, absolut nej nej nej no, non!
Jag har ett gymnasiearbete att ta tag i, som har kedjat sig fast runt mina lemmar, försvårar min förmåga att ta mig fram i livet. + flera uppgifter till, som är avgörande för betygen jag i slutändan, ska få. Så vad gör man när motivationen är körd i botten? Svar: Jag har ingen jävla aning.
 
Så nu sitter jag här och tvingar mig själv att avsluta religions uppgiften. Jag skriver en mening per tionde minut, men jag tar mig sakta men säkert framåt. Fast detta är inte tillräckligt för att jag ska ge mig själv en applåd, eller bjuda mig själv på fika, som belöning för min shitty prestation. Jag är långt ifrån duglig.
 
(I bakhuvudet nynnar jag på "för vi har tagit studenten, fyfan vad vi är bra")
 

saknar att krocka mitt chips med ditt, i dippskålen


två söta hundar

!!!!!!

 Letat som en galning efter manchester(stuprörs)jeans, and today I found'em.
Mossgröna, assnygga, mancherstriga, mossiga, älskavärda
/materiell lycka

(god)morgon

 

red snow


coldworld

                                                                        ångest
rädslavåndaorofruktanolustnödsjälanödbävanskräckågrenkvalmara

Lunch hos farmor, med kusinen

 
 

Noise


- Kvällens utgång blev hundra procent lyckad. Hängde med skönt folk och träffade på sköna strangers, dansade som aldrig förr. Stagedive'a på en spelning, men landade rakt ner på golvet. (Har ont i kroppen idag) Nu ska jag fräsha upp mig så mycket det går, för vid två ska jag äta lunch hos farmor.
 

"Earth/Pulse"


som tagen på golvet av illviljan själv

 
 
 

människofärger

 

Förmiddagsfika


- Efter skolan, som endast bestod av en lektion (som alla onsdagar) så satte jag och Sanna oss på Hells. Tog en varsin kaffe och fralla. Pratade om vår vänskap som har 4½år på nacken ungefär. Och att under den tiden har vi gått igenom så mycket tillsammans, men också individuellt. Hur vår vänskap har satts på test ett antal gånger, men att varje gång så har det bevisats att vi faktiskt är bästa vänner. Och det är precis vad hon är; min bästa vän!
 

sista terminen

Första skoldagen: Det är blandade känslor. Samtidigt som jag vill komma igång och bli klar med allt o sedan ta studenten, så vill jag ändå bara låsa in mig i lov-mentaliteten och fortsätta rulla som jag har gjort i tre veckor nu. Ett annat alternativ är att få stanna hemma och göra allt skolarbete här - skicka in - få betyg - vara full på ett flak. (önsketänkande) - Äh, ska kämpa mig igenom det här, precis som alla andra. Vi får ta oss igenom detta, tillsammans.

När atlanten är emellan oss, är det skype som gället


Sister ♥
 

You're talkin' when you should be leavin'


Pizzakit-pizza delux


- Kände mig lat, men samtidigt taggad på att laga mat. Så jag köpte ett pizzakit.Det smakade helt okey, hade bara något så simpelt som lök, champinjoner och mozarella-ost på! Nu ska jag göra mig iordning och sedan träffa vänner, för att ta en "Hejdå lov"-öl.

cambilder 2010-2013


- Tittat igenom cambilder mellan 2010 och 2013. Jag kan ju säga det att jag inte har förändrats radikalt, utseendemässigt. 2010, gick jag ständigt runt med mina flätor och såg döbarnslig ut. 2011 börja jag gymnasiet, alltså var det tillåtet att ha mössa på sig inomhus så då var det mössa som gällde dag ut och dag in.
 
2012, var det bara keps som var the shit. Att ha tjocka kläder lager på lager, var något jag också fastnade för. Förra året, alltså 2013 finns det inte så värst mycket cambilder på mig, men jag klippte lugg under sommaren och rockade "musse pigg"-bollar hela tiden (något jag fortfarande gör) + så slutade jag bära kepsen med skärmen framåt, utan bak och fram istället!

rockar stickat

 Fick stickade leggings av pojkvännens mor, i julklapp. 
Är fan det skönaste och varmaste jag har haft på mig.
Fuck täckbyxor, jag ska åka pulka i dessa,
OM snön kommer!

Lasagne


- Gjorde en vegetarisk (no shit) lasagne, med morötter, sojafärs och lök i (+ basingredienserna). Både jag och min syster dog av smaken. Det var otroligt gott och jag är stolt över mig själv, som börjar laga riktig mat mer och mer nu. Halvfabrikat-käk kan ju flyga och fara. 
 
 

The Butler


- Började titta på filmen The Butler inatt. Handlar om en butlers liv i det vita huset, från 1952 till 1986. Jag rekommenderar den starkt! Bra skådespelare och bra skådespelat.

när klockan nästan är noll fyra noll noll

Skadeland

missvisningar och tavlor 
målade i gråskalor 

jag känner mig blind 
för livet själv, vilseledd 

eller bara ignorant 
för fasader, som liknar 
mig själv
 
Kayla.M

Studiotime with sistah

 
 
 

Örebros skatekids


!!!!!!! - Blir så glad i hjärtat av att se dessa talanger. Inspirerande som tusan att skejta med dessa!

Återföreningen med bästavän


- Hade en jävligt nice kväll igår, som började med att jag och Sanna drog ut och åt sushi. Och en timma senare mötte vi upp våra härliga vänner och drog på en liten krogrunda. Vid slutdestinationen, kom mitt typiska beteende upp: snacka politik med fulla främlingar. Reslutatet av allt igår, är att jag mår som jag mår idag. Men jag klagar inte!
 
 

Jag talar inte

 bild: tumblr.com
 
 
 

jag har återvänt hem


- Hemma efter en underbar tid i småland. Tänker inte skriva nån wall of text eller annat dylikt, utan jag låter bilderna tala för sig själva. (OBS! Dålig mobilkamera = dålig bildkvalité) - Jag fick i alla fall ett bra slut, på ett både bra och dåligt år.
 

2014

Åker hem till Örebro imorgon = 100ggr bättre uppdatering här på bloggen. (Ni måste förstå mig rätt, jag spenderar hellre mitt jullov med M när jag har möjligheten, än att jag ska blogga om allt och ingenting.) Det är aldrig roligt att skiljas åt, lika jobbigt varje gång. Men å andra sidan vet jag att vi ses snart igen, precis som alltid + att jag saknar mina syskon och vänner. Så jag klagar inte. Har vart här i drygt 17dagar nu, jag har vart glad. Hörs imorgon bloggen, nu ska vi titta på The Hobbit del 1 & 2.

RSS 2.0