bokshopping


Var in på Röda korset där jag fann favoritförfattaren i högstadiet Katarina von Bredow, 5kr/st why not liksom?! - På myrorna fann jag den jag sökte efter: John Ajvide Lindqvist & så hittade jag Mr. Coelho trots att jag inte sökte efter honom, blev 60kr för de tre fynden. Jag är nöjdast i stan!

Kommentarer
Postat av: Ingen speciell

Åh som du kommer njuta av John Ajvide Lindqvist. Du måste skaffa dig hans Ljudböcker som han själv läst in. Visste du även om att han utkommit med en ny bok? Himmelstrand heter den. Kanske bör du läsa alla hans böcker i ordning. Det gjorde jag. Snart så ska jag träda in i Himmelstrands värld. Fast just nu så har jag inte tid. Jag måste bli färdig med annat.

Det är verkligen skönt att bo själv. Du måste ju veta om det också! Bott själv har jag gjort nu i snart sju dagar. Och det är en fröjd. Men stundtals känner jag mig lite rastlös, ensam. Jag kan gå omkring i cirklar och inte göra något speciellt. Jag har kommit på att läsa ståendes och gåendes kan vara minst lika bra som att läsa sittandes. Men att läsa sittandes, eller liggandes kanske är det ultimata, när det är som kallast utomhus, och under en skön filt! Med bara en liten lampa med svagt ljus lysandes nära intill sig. Orden blir så mycket mer behagligare att läsa.

Hm. Även jag har tankar att bli vegan. Jag har ätit mycket blomkål och champinjoner och böner och ägg (fastän äter man ägg om man är vegan. Jag blandade det med sallad och kryddor och Chunky Hot Salsa. Lite cashewnötter och valnötter. Morötter. Och paprika och gurka. Det blev gott! Om det råkar bli för mycket så kan man ju slänga in det som blir över in i kylen, och äta en annan dag!

Ja, varför började jag skriva här? Inte en aning faktiskt. Jag tycker du har fina ideer i alla fall.

Det fanns böcker där på bilden som jag ej hört talas om så tack, kommer försöka minnas att köpa dem. Jag blev så glad när jag såg att du börjat ta dig igenom John Ajvide Lindqvist's meningar. Njut!!!

2014-09-06 @ 21:09:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0