my day, saturday

Vaknade, jobbade på bc från 14:00-18:00, nu lagar jag soja-schnitzel och ris.
Antingen drar jag ut ikväll eller så stannar jag hemma & självömkar över min mensvärk.

02:15


 - Min dag har bestått av skola, häng med steph och kev, sedan spelning för att därefter dra till Ivy, med fulingarna på bilden. Sedan när klockan slog ett och vi alla fyra var hungriga, var Jesper snäll o bjöd på pommestallrik. Min fredag har varit suverän (ja jag använder det ordvalet fuckyou). Godnatt!

22:00

-saknaden och den förbannade ångesten

Svart & svår, 18år


- Träden går från att bära gröna löv, till gul/röd-färgade istället. Och jag går från färgglad till svart. Tjenare hösten, är du på besök?

untitled

 

Don't let me die with that silly look in my eyes


"It is not a good day, if you are not looking good / This is the best party that I've ever been to 
Today I asked for a god to pour some wine / in my eyes 
Today I asked for someone to shake some / salt on my life"
 
 

Tigermamman o hennes kultingar

 

"A tiger mother lost her cubs from premature labour. Shortly after she became depressed and her health declined, and she was diagnosed with depression. So they wrapped up piglets in tiger cloth, and gave them to the tiger. The tiger now loves these pigs and treats them like her babies." - Tumblr
 

När jag blir jag, ska jag vara jag


- Har en mycket stark känsla av att min blogg är den tråkigaste som någonsin existerat. Den är så jävla opersonlig och utstrålar ingenting, ifall man jämför med förut då jag faktiskt yttrande mina åsikter, tipsade om saker och skrev mer vettigt. Nu är det bara bleäfgvlfe. Why is that? Well, I do not really know. Min hjärna är sprängfylld med åsikter, jag vill yttra. Men jag kan längre inte formulera mig rätt. För jag har lärt mig att folk har en tendens att missförstå det jag säger, så då väljer jag att hellre vara tyst. Är det rätt? Ja, jag vet inte. Men det känns inte bra, för jag vill vara den där stolpraka personen, som vet precis vad hon säger. But, I'm not her anymore...
 
Jag är väl helt enkelt i en såndär fas i livet, då mycket osäkerhet kommer från ingenstans och invarderar allt förnuft och all självsyn man har. Så då får jag vänta tills jag kommit hur det här.

"Samma människa, men ändå inte riktigt jag"


- Är hemkommen från en spelning. Såg äntligen Vi som älskade varandra så mycket, live. De var helt OK live, men älskar verkligen deras musik och jag är glad över att ha sett dem! Det var dock fler band som spelade; No Omega, Via Fondo och San Fransisco's Loma Prieta. Jag är nöjd för ikväll!

PMA = Positiv Mental Attitude

Känns som jag blivit skjuten i skalen, tusen gånger. Är så jävla förkyld och så inåthelvetes trött. Har matte som första lektion klockan 08:15. Jag vill inte mer. Fuck PMA, Positiv mental attitude. Så nu har jag klagat nog för idag, denna underbara Tisdag.

trött brud


- Trött efter en jobbig dag i skolan. Har just nu den där känslan av att jag aldrig kommer kunna ställa tillbaka mina vardagliga rutiner...
 

tips

roligaste någonsin

-Klockan är inte ens åtta på morgonen, och du måste stiga upp. Allt och alla blir potentiella irritationsmoment och du vill inget annat än att go back to sleep. But you cant... så här är mitt tips till dig som vill få en bra start på dagen.
 
Gör iordning en ordentlig frukost (jag brukar göra omelettmackor och kaffe)
sedan tittar du på Best Vines eller klipp du vet är roliga på Youtube eller nån annan sida. 
Kat-sh-ing!

"din dröm är min nu"


Födelsedag


- Grattis min älskade far, på din födelsedag. 39år varav 18 av dem åren har jag haft med dig. Kunde inte önska mig en bättre far, Je t'aime!
 

Förmiddagsskate i kunskapsrampen

 
 
 
 
 
 

människan ursäktar sig själv, för mycket

 
Jag talar inte klarspråk. Och jag irriterar mig över oväsentliga fragment, i det vi ska kalla vår existens. Jag säger inte rakt ut vad jag egentligen tycker och tänker, men förstå mig rätt, det är omedvetet. För aldrig finner jag de rätta synonymerna, bakom min undre, så som övre tandrad. Jag vill utstråla självständighet, en fullkomlig integritet. Inte bli förknippad med stela karaktärer, se mig subjektivt. Men det är svårt att upprätthålla den sanna fasaden, när man inte tillåts att försöka en andra gång, eller kanske en tredje, efter att man har misslyckats det första. 

Kalla mig inte namn, jag inte bär på min kropp. Kasta mig inte iväg, till länder, städer eller andra världar ni har sorterat bort. Jag vill känna samhörighet, men motsägelsefullt nog strävar jag inte efter det, efter er. För jag vill inte bli som er, jag vill inte vidröra er. Jag vill inte vara anledningen till att hata oss ännu mer. 

Ursäkta min spretighet, mitt osammanhängande sätt att tala om att min trygghet inte längre finns i mina ord. Ursäkta mina försök att fortsätta, fortsätta att sträva mot det klara språket och avlägsna de irritationsmoment som påverkar mig, invärtes som utvärtes. Ursäkta för bristen av synonymer och ursäkta min oförmåga att förstå era försök, att försöka förstå mig. 
 
Kayla. M

18:21


 
 

mount everest-finne

Skulle Mount Everest vara en finne, skulle den lätt vara finnen jag har på min överläpp. Den är så otroligt stor och gör så jävla ont. Please go away...

.

 

"you, me & the violence"


- It's friday, firar det med en nykter utgång with some friends (även om jag är otaggad)!
 

Outfit á la dagisfröken


- New Yorker har snygga kläder. Kan garantera att det är här
alla dagisfröknar köper sin garderob's innehåll. "Heeeey, Seksi lejde"
 
 

Yann Tiersen är ett musikaliskt geni


#21


- Tittade på när min kusin spelade match ikväll, hans lag vann med 3-1. Jag är stolt över han!
 
 

Outfit á la today


"To turn the tide, in our numbers / The final will fall - they have our fear 
We have the will / A battle cry will sound out 
Shrill against the night / And with it our retribution"
 
 

06:46

- Att vakna klockan 06:30 är fan inte nådigt alltså. Och det är inte min tandläkartid klockan 07:30 heller.
Inte på bra humör idag.

Fatty ass


- Hängde med Kev och Steph denna afton, medan de käkade sin köttätarmat så åt jag Coop's egna Mozarellapizza. Lite mer Mmm i livet.
 

skate 'til you die

 

"ready, set, go"

 
- Är hemma efter att ha varit i Småland sedan o Torsdags. Har haft det det trevligt tillsammans med Matthias. Har åkt tåg hela dagen, fem byten, fem timmar. Har pratat med random folk och sovit i mängder. Idag är det den där dagen innan starten på ett nytt skolår, då man lovar sig själv att självmant drunkna i plugg och att prioritera rätt, prioritera vuxet. Ja den dagen är ganska sorglig och komisk på samma gång. 
 

En kväll av förtvivlan

 
 

 - Egentligen vill jag bara att allt ska gå som jag vill. Som jag vill. Men verkligheten ger mig det skrikande svaret, att det faktiskt inte är så enkelt. Det fungerar liksom inte så.

Cameron Devil Diaz


 - uttråkad enda in i själen

13 Augusti 2013


- Idag har jag traskat runt i utstyrseln på bilden ovan, umgåts med Alex. Vi satt i stadsparken och shitchattade lite, sedan tog vi båten över till halvön Holmen och tittade på kossor, får och minigrisar när de avnjuter sin mat. Nu ska jag ta mig någonting att äta, sedan får vi se vart dagen tar mig någonstans.
 
 
 

God förmiddag friendos


före gym/efter gym


- Har kommit igång med träningen igen. Och denna gång, menar jag det. Körde yoga igår och känner att det är något jag vill fortsätta med + gymmet. Så jag kommer nog i form snart. 
 

In progress


- Fåglar har sökt skydd, när vädergudar har dundrat fram sin ilska o kastat sylvassa blixtar. Vatten har forsat på taken, jag lever under samtidigt som jag har skapat liv med blyertspennor och nagellack, under stearinljusens värme.
 
 
 

Getaway festival


- Tittade alldeles nyss på bilder från Getaway på facebook. Såg ut som att det var riktigt jävla nice där. Jag småhatar mig själv, för att jag inte vara närvarande. Fatta att se Alcest, Gojira, Katatonia, Electric Wizard etc. Blä, jag är verkligen avundsjuk på alla som var där. :-(
 

någonting, eller ingenting


 "Jag vill bara vara vacker, du vet känna mig tillräcklig"
 

Min storstads idyll, lever genom mina kroppsliga byggklossar. Himlakroppar regnar över torr asfalt. Människor går ovanpå lik, medan solen lyser genom regndroppar och bildar regnbågar, vars ändar planteras i dessa livlösa skal. Kolik växer sig fram i levande, ryggradsdjur; inklusive oss människor och självömkan inom alla, är ett faktum. Att någon vill vara någons, är en ouppnåelig dröm. Den bor nordost om vår högra hjärnhalva, och den lämnar oss aldrig ifred. Inte på dagen, så som den inte lämnar oss på natten. Miserabla klätterväxter, pryder hårlösa ben och naken hud skriker efter uppmärksamheten ingen ger (utom naturen själv). Döden väntar oss alla, ett slut eller bara en början på någonting nytt. Ändå fasar vi den, precis som vi blundar för framtiden.

-

Insmorda i blod, står kroppar med ögonbindlar på sig. Uppradade i ett led, är dem alla och de har samma tanke och ska snart utföra samma handling. Förvrida deras egna kroppar, förinta vita, som röda blodkroppar och transformeras till ett skönhetsideal de alla, vill ha. Blinda, tar de steg framåt i den milslånga kön och deras ögonbindlar knyts bara hårdare om deras tomma skallar. Aldrig ska de få se sig själva igen, inte som de var, är, fram tills de ändras, förändras.

-

Det är människan jag talar om. Rätta mig om jag har fel.

Kayla.M


Idag har jag

  • vaknat
  • suttit framför datorn samtidigt som jag har
  • pillat navelludd
  • cyklat i regnet
  • köpt godis och coca-cola
  • tittat på senaste avsnittet av Pretty Little Liars
  • umgåts med Alexandra
  • tittat på senaste avsnittet av True Blood
  • tvättat
  • suttit framför datorn samtidigt som jag har
  • pillat navelludd igen
  • skejtat med några polare
och nu ska jag:
  • duscha
  • hänga upp tvätt samtidigt som jag ska
  • lyssna på denna underbara låt: 

Pulp Fiction


- Så jävla bra rulle.

konsten att insjunkna

Klockan är inte ens tidig morgon och jag försvinner bland de vita lakanen. Kalla mig kamouflerad eller bara kameleont. För jag har lätt att sjunka in, försvinna in i döda ting. Kalla mig död, eller bara sjuk. För mig spelar det ingen roll, då min livssituation ändå inte förändras eller ens justeras en aning. 

En gång var jag fem år och så försjunken i min egen lilla värld, där allt var som jag ville att det skulle vara. Det var min tillflyktsort, där ingen fick tag i mig (ett ingenmansland). Inte ens om de så gärna ville. Jag tror väl att alla barn hade något sådant liknande, som tröst, som plåster på alla skrapsåren. Hur kan min generation annars ha överlevt? 

Klockan har nu passerat tidig morgon och jag har absorberats upp av minnen från tidiga skeden i mitt liv. Jag är fortfarande ett med mina sterilt vita lakan och jag är fortfarande helt oförändrad, i ett oförändrat liv. Jag saknar inte tiden som barn, har jag kommit fram till. Men något jag beundrar är min överlevnad. För faktumet är att jag överlevde och det är tack vare den där världen, alla barn bildar när den riktiga världen inte fungerar, som man vill. 
 
Kayla.M

Välkommen till Örebro


-Jag hade två underbara dagar med min underbara norrlandsvän.
 
 
 

Norrlandsguldet

- Har min kära vän Sanna, här på besök; straight outta Norrlandsskogen. 
Vi har traskat runt på stan, köpt mörkbrun-hårtoning, stekt pannkakor och sedan tonade hon mitt hår. Så nu är jag numera en mörkskalle. Känns skönt o ha henne här. Det var liksom två år sedan vi sågs sist. 

Ka-boom


Barnvaktsmission


- Igår, inatt och idag fram till 14:30, har jag varit barnvakt till min väldigt pratglada och roliga kusin. Vi har skejtat, tittat på film, pärlat pärlplattor, lagat mat, käkat fredagsmys och massa annat skoj. Han är en rolig prick, den där pojken.
 
 
 

Jag, idag

Är skatesugen. Ska vara barnvakt. Saknar. 
Hungrar. Törstar. Lat. Svettas. Trött. 
Lyssnar på Blockhead. 55min kvar.

ensamhetens illusion

 
 
 

100% skatesugen


- Så. Jävla. Skatesugen.

Mina systrar kommer hem


- Idag kommer dessa bajskorvar hem, efter att ha varit i USA i två månader. Jag har saknat dem oerhört mycket och jag är inget annat än glad över att de äntligen är hemma. Har till och med städat deras rum, som de lämnade stökiga (plus resten av lägenheten). "Oh happy day"
 

RSS 2.0