Åker till honom imorgon, kommer hem på måndag

 
 

this dreadful emptiness

 

"This dreadful emptiness, 
The cold, cold world. 
You slammed the door on me, 
you locked me in the cold."


 

.


"Jag talar inte klarspråk. Och jag irriterar mig över oväsentliga fragment, i det vi ska kalla vår existens. Jag säger inte rakt ut vad jag egentligen tycker och tänker, men förstå mig rätt, det är omedvetet. För aldrig finner jag de rätta synonymerna, bakom min undre, så som övre tandrad. Jag vill utstråla självständighet, en fullkomlig integritet. Inte bli förknippad med stela karaktärer, se mig subjektivt. Men det är svårt att upprätthålla den sanna fasaden, när man inte tillåts att försöka en andra gång, eller kanske en tredje, efter att man har misslyckats det första. 

Kalla mig inte namn, jag inte bär på min kropp. Kasta mig inte iväg, till länder, städer eller andra världar ni har sorterat bort. Jag vill känna samhörighet, men motsägelsefullt nog strävar jag inte efter det, efter er. För jag vill inte bli som er, jag vill inte vidröra er. Jag vill inte vara anledningen till att hata oss ännu mer. 

Ursäkta min spretighet, mitt osammanhängande sätt att tala om att min trygghet inte längre finns i mina ord. Ursäkta mina försök att fortsätta, fortsätta att sträva mot det klara språket och avlägsna de irritationsmoment som påverkar mig, invärtes som utvärtes. Ursäkta för bristen av synonymer och ursäkta min oförmåga att förstå era försök, att försöka förstå mig."

ångest


Kayla.M
 

plattorna smälter ihop

händelselös helg, förutom jobb dårå
dagarna går in i varandra och jag vill bort från min vardag,
fem dagar kvar, till jag sitter på ett tåg påväg till småland (♥)
 

mitt sanna jag

 

vi alla har vår egen börda


Av: Kayla.M
 
 

Idag känner jag mig såhär

 

.


- Jag har seriöst ingenting bra att komma med. Idag kom Nollnitton, en webbtidning och intervjuade samt fotograferade oss på tjejskaten. Det var kul, får se hur reslutatet blir i december. Och nu har jag tittat på de tre nya avsnitten av Paradise Hotel, rena rama underhållningen. No shame.
 

-

Dead Letter Circus – The Catalyst Fire
Lyssnar på deras nya album, så jävla bra.

Aragon och Arven


- Bästa med Lord of the rings-filmerna är fan soundtracken. Och Arven & Aragon är perfektaste paret i filmvärlden.

måla mig svart och vit


Vandrade till skolan, tillsammans med dimman imorse. Det var isande kallt och jag pressade mig mot de tyger, som täckte min kropp för att uppfatta någon sorts värme. (misslyckades) Min kropp har även tagit ett snäpp närmre konstigheterna och börjar alltså få röda fläckar ovanför brösten lite då och då. Det kommer periodsvis och jag vet inte varför. Det är ingenting som stör mig, men det är ett mysterium jag vill lösa.
 
 
 

vintern

 Värmen bleknar på min bara hud och kylan slingrar sig fast runt mina
bens förlorade hårdhet, jag mjuknar för piskande vindar och tvingar mig
att underkasta det som komma skall, lavinartade vintertid.
 
 
 

framtiden

Jag har gått från att springa mot framtiden, till att smyga nästan krypa. Det är så mycket som jag inte är klar med ännu, skoluppgifter som människor och jag vill inte se resultatet ännu. Jag vill inte se hur långt jag hann komma, med allt jag har idag. Jag snackar inte om inomloppet av en dag eller två, inte ens två månader eller tre. Jag snackar om framtid, som studenten, som den potentiella arbetslösheten, som det blivande beskedet på om jag kommer in på lärarutbildningen, jag snackar om framtiden, som den dag då jag insett vad som är jag och vad jag har att ta del av.
Det är läskigt, för i nuläget känns allt så otroligt tungt. Tyngden går knappt att beskriva, såsom mina försök till att kämpa inte heller går att förklara var den kommer ifrån. Vågar jag säga att det är mina nära, som ger mig energin eller är det bara min omedvetna envishet och beslutsamhet? (Eller så är det bådadera)
 
 

www.fatta.nu


kladd i skolböcker

 
 
 

ge mig en käftsmäll, jag är feg


varför grubbla? när man kan leva och njuta över sånt som inte behöver grubblas om
jag måste lära mig det, varför kan jag inte lära mig det?

magiskt


-Beroendeframkallande.
 
 

-

Jag saknar ihjäl mig (12dagarkvar) och är halvtfrusen, efter att ha gått från brädcentralen. Jobbade idag. Jobbade igår. Nu ska jag plugga (ångest), men först äta den förbannat goda sojafärssåsen med bönor, som jag tillagade igår. Ibland kan jag (mästerkocken). Jag lever stundvis i parenteser och mycket jag tänker och känner, borde förglömmas, men en del borde synas och höras högre.

Ritz.

Snart: Jobb! 
 

-

Jag kvävs 
men jag fortsätter kämpa med andningen

dimman bakom solen

 
 

tredagars pluggmaraton

- Idag börjar mitt tredagars pluggmaraton. Jag ska alltså ägna all min helgtid, åt att plugga. Det börjar efter skoldagens slut. Detta är ett måste, för att jag ska känna att jag är tillbaka på den plats i planeringen jag har. Imorgon ska jag även jobba, vilket är bra för omväxlingens skull och det försäkrar nästa månad ekonomiskt. Fast när jag tänker efter, så känner jag att jag vill ta min skateboard bort till brädcentralen efter skolan och slå ihjäl någon timma därborta. Liksom samla energi, inför alla uppgifter jag har i t.ex engelska, samhällskunskap, sociologi och mitt otroliga gymnasiearbete. Jag kommer klara detta, jag kommer klara detta.

mer med jennifer boström


Det här med balansen mellan fria tiden och hårda tiden

Jag saknar att aktivt stå på brädan. Utvecklas och känna den där känslan av frihet. Det är när jag står på brädan som jag får känslan av att jag faktiskt kan bli bra på något, alltså skejtandet. Och det är inte alltid man känner så i allt, därför ska man hålla fast vid det man känner så om. Men varför gör jag då inte det, på samma sätt som förr?
 
Svar: Jo, livets hårda skola kommer ivägen och man inser (eller folk intalar en) att det är skolan som säkrar ens framtid.Vill jag ha det gott, måste jag prioritera rätt. Och ja jag prioriterar skolan först, men då försvinner balansen mellan den fria tiden och den hårda tiden. Jag gör ingenting annat än att gå runt o tänka på alla dessa allvarliga saker; ständigt är mina sinnen okuperade av skolan och alla andra måsten. Jag vill inte ha det så, jag mår inte bättre av att ha det så. Så därför ska jag börja göra rätt för mig, göra det som är rätt för mig själv. Alltså ställa mig på brädan, när jag känner att jag behöver koppla bort min framtid och alla tankar som kretsar kring den. Gör det ni också, ni vinner på det i slutändan. Hellre lever jag med knaper ekonomi och lågbetalt jobb, men ändå gör det jag älskar än att ha ett bra jobb, bra ekonomi men har uteslutit det som gör mig, till den jag faktiskt är.
 
 
 
 

-

"We all feed on tragedy
It's like blood to a vampire"

ödelagt landskap

 
Jag har så mycket innanför mitt pannben, som jag verkligen vill få ned. Jag vill använda det jag har, men hur mycket jag än försöker så får jag inte fram något oavsett vilken teknik jag använder. Det är frustrerande, det är som att suga på en klubba. Du känner smaken, men du får inte den ultimata smaken som du får ifall du tuggar sönder klubban. Men tugga kan du inte göra, för det är meningen att man ska suga på den och känna den begränsade smaken.
 
 
 
 

underbart


-

I miss him.
 

ovetande

 
 
 
 
 
 
 

avfall

"Jag pratar med stora bokstäver, till ansikten som aldrig lyssnar
liksom skriker, försöker med små bokstäver, men ilskan kittlar
och er ignorans, provocerar bäckar till att forcera hetsigare

jag skulle tänkt på er okunskap, oförmåga till att förstå, mycket tidigare
för vattnet i mina ådrar vägrar frysa, utan blir ständigt giftigare

heligare avfall, får man leta efter"
 
Kayla.M

Jennifer Boström

Youtube-kanal: http://www.youtube.com/user/Y0UTHG0NEMAD?feature=watch

- Den här unga kvinnan, upptäckte jag via hennes blogg på ett socialt nätverk. Hon skriver otroligt fina texter, fotograferar på ett väldigt speciellt sätt, där allt framstås som säreget och ibland abstrakt. Men inte nog om det så kan hon skapa musik. Hennes musik tilltalar mig något otroligt och den väcker känslor, precis som en riktig musiker enligt mig ska göra. Nå fram till lyssnaren, omedvetet. Hon förtjänar mer uppmärksamhet, och det säger jag även om jag inte alls känner henne. Tro det eller ej, men denna värld har potential när det kommer till konst.
 
 

ingen vi och dem-mentalitet

 
 
 
 

little z


- Ny vecka, nya tag; som man klyshigt brukar säga. Börjar i vanlig ordning, att vara barnvakt åt little Z de första dagarna. Så min eftermiddag och kväll, spenderas i hans omgivning. Alltid lika kul, då han är en av de intelligentaste barn jag mött. Jag kan ha riktiga diskussioner med han o vi förstår varandra och varandras åsikter. Och han är bara sex år (?!?!) Men förutom dessa roligheter, ska jag läsa hundra sidor ur en bok vi måste läsa på engelskan: Angela's ashes (den är bra, men det är inte min engelska). Ha en fortsatt bra dag.
 
 

jag skrämde iväg en på krogen, när jag berättade om min människosyn

"Let's have a war;
So you can go and die."
 
 
 

-

motivation? vad är det?
/school go to hell

söndagsångest


"Lay your head down child / I won't let the boogeyman come 
Counting bodies like sheep / To the rhythm of the war drums"
 

mys


- Alexandra kom över till mig, för lite shitchat och té/kaffe-drickande. Sedan blev det en liten utgång med min gode vän från Stockholm; kul då det var länge sen jag träffade honom! Nu: Titta klart på filmen The East som förövrigt är sjukligt jävla bra.
 
 

f.r.i.e.n.d.s

 
 

-

skejtade idag, för första gången på hur jävla länge som helst.
har ingenting mer än det att dela med mig av, som är av värde
(känner mer att allting drunknar och jag kan inte rädda någon/något)
 

Godmorgon


Kusin och jag back in the 90's

 
 

fika à la france


- Idag fick jag med mig Sanna hem & även en baguette tillsammans med en Brie-ost. Så det förtärde vi, medan vi hade våra diskussioner om allt möjligt. Nu är jag nyvaken efter en alldeles för lång powernap; jag sov två timmar. Bra jobbat Kayla!

matematiken kan du bara försvinna ur mitt liv, pls

pluggar matte, fattar 0 och känner mig som gifen ovan, visar
 

och jag tog mig fram i fladdrande tyger

 

-

lovet är slut = livet suger
skolan har börjat = livet suger

mitt lov

 
 
 

RSS 2.0