Klackarna i taket brudz

...eller? Jag beger mig nu iväg till ett par släktingar och äter middag, medan mina kompisar har kul tillsammans. Nä, det är inte synd om mig. Jag heter bara Kayla Mokédé. På bilden kan ni åskåda min lillasyster och ja. Ja hon är längre än mig, MEN inte så mycket som på bilden då hon faktiskt står på tå. Hon är fin. I'm not, men det är lugnt. Jag gillar det. Faktiskt.

26år och full av planer

 

My day, today

- Idag har jag inte gjort något mer än att vakna vid 13:00, drack kaffe, duscha, chilla, skejta hela eftermiddagen/kvällen, kommit hem och tittat på filmen The Experiment. FIlmen är ett typiskt exempel på dagens människa. Watch it.

Morning in new york


- Sidenkalsonger med Svampbob på, urtvättad t-shirt och mössa. Yä, that's my after-sleep-outfit. Undra om jag skulle få joina Victoria's secret-gänget, med denna utstyrsel. Eller är jag för lättklädd? (påklädd, hih)

I miss the summer, so much

Jag & Sanna, sommaren 2011

Whitehead mothafokka

- Idag har jag vart på bröllopsfika. Min fina faster har gift sig. Kärlek är rätt fint. Något som också är fint, är jag i en vit peruk. Kusinen och jag pose'a framför kameran. Well, jag hade det trevligt med släkten. Kaos som alltid, men jag är väl van vid det här laget.

Ett förhållande - novell

Du kommer hem, kysser mig lätt på pannan med portföljen i högra handen. Du har varit på jobbet och jag har varit hemma. Du sa att du har tänkt på mig, jag svarade inte. Men precis som alltid låtsades du som ingenting, eller bara föreställde dig att jag svara. Jag sitter kvar där i soffan, med fjärrkontrollen i handen. Sippar förbi alla kanaler, ser vardera kanals liv och tänker att jag skulle göra allt, för att få leva något utav dem. Det skramlar i köket, du lagar väl middagen du hade förväntat mig att jag skulle göra. Precis som alltid.

Jag stänger av Tv'n och går in till vårat rum, till sängen vi delar gemensamt varje natt. Lägger mig på den obäddade delen, jämte din prydligt bäddade sida. Vi är så olika, märker du ens det? Du visar dig vid dörröppningen, med skjortärmarna uppkavlade och säger ursäktande att du glömde fråga mig vad jag ville ha till middag. Jag tittar på dig och ser helt plötsligt den jag blev förälskad i för tio år sedan. Jag ler. Dina anletsdrag formas till ett chockerat uttryck, som om det är första gången du ser ett leende. Från mig. Men ler, snabbt därefter.”Jag vill ha dig.” säger jag och tittar djupt in i dina mörka ögon. För ett ögonblick försvinner misären, jag har skapat i våra liv. Vi är tio år bakåt i tiden, igen.
 

Moviez and shit

- Idag har jag gjort absolut ingenting. Eller där ljög jag. Jag har ätit apelsinkrokant och druckit apelsinjuice medans jag har tittat på två filmer. Perks of being a wallflower(första bilden) och Ken Park(andra). De båda var väldigt bra då de är verklighetstrogna. Rekommenderar dem starkt!
 

Det förgångna

Snöflingor krigar för sin existens. Vägrar att släppa taget om vintern, som snart är förbi. Vägrar att sluta falla, för de vackra landskap som har varit deras under en lång tid. Jag tycker nästan synd om dem, där på bänken i centralparken. När jag ser hur de kämpar med att komma varandra nära, bli stora tillsammans, för att landa fint kanske hårt, vad vet jag, på den redan vita marken. Jo, jag tycker synd om dem. För jag vet hur det känns att inte vilja släppa taget om någon, som inte är ens egen. Jag vet hur det känns att kämpa, slåss helt förgäves. För vintern ska försvinna och den tar med sig snöflingorna, oavsett vad. Oavsett hur ont det gör att sluta existera för någon

You can only see me twice

Keps-Wesc/Tröja-New yorker/Jeans-Rut m. fl

Det här med knäskydd

Foto: http://zarahmarianilsson.blogg.se
- Skejta hela kvällen igår. Drog dit med lillsyrran, så hon äntligen fick lära sig att stå på en skateboard. De har byggt om inne på bc nu, så det är mer flow och allt känns lättare när man åker flera stycken samtidigt. Fler får liksom plats. Och jag väljer att visa bilden här ovan, från första gången jag var på bc, för att jag verkligen måste börja använda knäskydd. Mina knän är så ömma nu efter dödshårda fall. Nicht gut. Jag vill liksom kunna skejta ett tiotal år till.

Kurt cobain nummer två?

- Nytvättat och blött hår + en randig tröja. Fick en stark känsla av att jag känner mig som Kurt Cobain, just i detta nu. Även om det inte alls är så, så är det en lustig känsla. Fina Mr. Cobain.♥

Torsdagslunch by me

- Detta tillagade jag för hela familjen, denna fina förmiddag. En historisk händelse a la Kayla.
Baguetter, tonfiskröra, äggröra och grönsaker.

Mellandagsrean's kaos

- Jag ogillar mellandagsrean. Den är manipulativ. Ingenting är billigt och nästan allting är fult. Men jag och syrran drunknade tillsammans med alla manipulerade kaosiga människor, på jakt efter billighet. Jag hittade tre tröjor för 197:- totalt. Upptäckte att de alla var grön-randiga, på bussen hem. Well well, grönt är skönt.

Jävla chill tracklist

 
 

Skogshuggar&pojkkorsning

 
- Idag ser jag ut som en skogshuggar&pojk-korsning. Jag har även lite Zombie-inslag i mitt utseende. Det är inte lätt att vara en tonåring som bär på en ständig trötthet. Ja uschusch, så jobbigt.

pure hotness

-Min blogg behöver piffas till lite. Denna snygging, får stå för det denna vintriga kväll. Amagad.

Detachment

- Denna ångestladdade film, såg jag för någon dag sedan. Denna bör alla se, säger bara det.

Merry kissmyass

 

Happy Birthday donkeys

- Mina syskon har under Decembermånad fyllt år. Malaika den 10:e, 16år, Benamin den 19:e, 13år och idag på självaste julafton så fyller Nchilija 14år. Ett stort grattis till åsnorna. ♥
 

air is too heavy to breathe

-Och helt plötsligt vill jag lära mig att spela dragspel. Bra låt förövrigt, helt jävla känslofylld.

I'm the ghost you always see

 

happiness can lie

- Godeftermiddag/Godmorgon för mig. Sovit bort halva dagen, firade det med två ägg mackor. Nu funderar jag starkt på om jag ska bege mig till brädcentralen för att rulla lite bräda. Jo jag ska nog det! Men först lite Massive attack och Burial.

Fantasybok-tips

Är du lika galen i fantasyböcker, med tonårsinriktning som jag? Då tycker jag verkligen att du ska läsa dessa serier, här nedanför. De är alla, beroende framkallande. Under läsning är de som heroinet är för en heroinist. Ikväll ska jag beställa hem lite pocketböcker, från dessa serier. Mums. ♥
 
- House of night-bokserien av P. C. Cast & Kristin Cast ( Tio böcker, jag har bara läst åtta.)
Handlar om Vampyrer, människor och odödliga väsen.
 
- Mer än ögat ser-bokserien - Melissa Marr ( Fem böcker, fyra på Svenska än så länge. Jag har bara läst två. ) 
Handlar om människor, alver och andra odödliga väsen.
 
- Fallen ängel-bokserien - Becca Fitzpatrick ( Fyra böcker, tre på svenska än så länge. Jag har läst två. )
Handlar om människor, skyddsänglar och fallna änglar.
 
Varför läser jag fantasyböcker? Jo, för jag gillar dem. Varför det? Min hjärna är ett malplacerat ting i denna värld. För det mesta känner jag ingen som helst connection till denna plats, som är mitt såkallade hem. Men när jag läser böcker, som de ovanför så frigörs jag från "mitt hem" och besöker någon annans. Får ta del av något som egentligen inte finns fysiskt. Det är fint och det är så jävla skönt. Och ibland önskar jag att jag var en karaktär i en sådan bok, än den jag är idag här i verkligheten. Man kan säga att jag behöver den där shoten av fantasy, för att känna mig normal.
 

Du kommer glömma mig.

Domarringen har släppt sin efterlängtade EP nu. Så otroligt jävla vacker musik är det. Lyssna själva: www.domarringen.bandcamp.com

It's all about my name

-Bästa graffiti-dokumentär, jag sett. Den är så ärlig och klockren. Check it out!

Tonårspest-förintelsen

 

Jag är ett monster

- (Ofixad - Fixad) Nu ska jag iväg till Kinamuren och föräta mig på vegetarisk kinamat, tillsammans med mina köttätande vänner. Jag tackar jorden att den inte gick under, innan detta matliga tillfälle. MAT ♥

Gangsta-people

Våren 2012

My day, today

- Äta gott i skolan - Mindfucka min och Sannas hjärna, med undergångspropaganda - Ritat av Sanna - Skejtat hela jävla kvällen. - JAG ÄR TRÖTT AND I NEED MY BED! (Nu äre jullov)

Jävla lurendrejare

- Jag fick detta mejl "från Swedbank", det humorristiska är att jag inte ens har den banken. Andra gången detta sker. Hahah fools, I'm stonebroke. No money, will be found.

-

- Jag har gått runt i detta och ätit mängder med pepparkakor, i skolan. Snel_brud_95
(Ja, nylonstrumpbyxor är lika med långkalsonger för mig)

Onsdagmorgon, God morgon

- Har ätit två rejäla mackor och druckit kaffe till den här kortfilmen. Intressant och fin!

Duckface-musketörerna

- Jag hittade den första bilden på duckface-Mona Lisa och tänkte direkt på mina systrar och deras facebook-pose. Därför gjorde jag detta mästervärk. Jag avlider av garv, tusen gånger om.

En extra knäskål, hotness

- Spenderade ett antal timmar på brädan idag. Det har även skapats en extra knäskål på mitt ena ben, vilket man kan antyda på bilden här ovan. Mina knän är bokstavligen massakerade och jag överväger att börja använda knäskydd. Ja det ska jag göra. Påväg hem tog jag mörkret i handen och lyssnade på Red Hot Chili Peppers, nynna till Dani California och kände ett litet lyckorus. Nu ska jag sova. Night!

Todays oufit

- Idag trallade jag runt i denna klädsel. Helt jävla chill, men ack så trött jag var. Låg vaken mellan 01:30 - 03:30 pga. smärta i svanskotan. Men nu är det lugnt, känns det som. Jag ska i vilket fall som helst dra till Bc och skejta nu.

Your own icicle island

"...Hoping to fade and disappear into the white
A polar bear..."

Exponentmotherfucker

maker animation
- Jag har fuckat matteboken, med mina matteskillz ett halvt klockvarv. Det är tillräckligt, för att visa vem det är som bestämmer. Min Fisk-kaffekopp var självfallet min kompanjon. Vi är som Batman och Robin.

Monday, School today

 
1. Instagram-bild på Lovisa.And what the hell am I doing in the background?
2. Chillade med min underbara man idag, samt nynnade på 'Three little birds'.

Laugh out loud


I want to get away

Foto: Emma Bäckström - Jag har skateabstinens. Men imorgon stillar jag min hunger.

Sunday morning

- God förmiddag. Här sitter jag med mitt nygjorda kaffe och tänker på hur jävla gärna jag vill vara en Britt eller Skott. Jag vill snacka som dem. Till exempel i filmen Trainspotting, gash I love their accent so much. Och nu håller jag och tittar på en engelsk serie vid namn: Shameless. Inte mycket jag hör, för de snackar så otydligt. Men damn, vad jag vill snacka som dem. Bara jag som vill? Well well, idag ska jag vara finklädd och gå på julbord på min fars jobb.
One problem: Jag har inge finkläder och jag får inte ha på mig keps.

Vernissage @ Wescbutiken

 
- Ikväll drar jag på vernissage med lillasyster. Skatemärket Snotrocket har haft ett sammarbete med fem olika unika konstnärer. De har fått jobba fram varsitt verk och varje verk kommer göras i en upplaga av 20st skateboards. Det kommer även vara en filmrelease, på en skatefilm som Fredrik Söderström har gjort. (Trailer ovan.)
 
Snotrocket - www.srskateboarding.com
 
 

nä du menar näsa, näsa

- Världens sötaste ungar, speciellt lillskiten som rättar storskiten. ♥

Alienmotherfucker

Kayla Mokédé © - Lite Men in Black-stuk över den!

Filmtips a la Kayla

- Har spenderat cirka två timmar med att se denna film. Den var bra och därför tipsar jag den. Lite Sci-fi, lite action, lite för lite kärlek. Men det är lugnt, den får 8 av 10 filmrullar.

Present från pappa

Tack pappa. ♥
 

Det är som tinnitus

Sov ett par timmar efter skolan, det var egentligen inte meningen. Men jag hade så svårt att sluta föreställa mig, hur skönt det hade varit och bara avlägsnas från allting en stund, på ljusa dagen. Jag avlägsnades.

Jag är så himla trött på världen just nu. Och med världen så menar jag oss människor; människan. För vi är världen, resten är bara Tellus, liksom jorden. Jag hatar det vi har skapat och det vi håller på och skapar. Jag hatar dem som yttrar sig, utan kunskap. Jag hatar dem som påverkar andra människor på ett negativt sätt ( ja det som anses negativt för mig, måste det bli då). Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva. För min kunskap att kunna framföra mina åsikter har helt lagt sig bakom mig, blivit min skugga. Jag vet inte hur jag ska göra längre. Jag vet inte hur jag ska handskas med allt som trycker och klämmer mot insidan av mitt skinn.

Jag kan inte ens scrolla "Dashen" på facebook längre. Jag orkar inte all idioti jag ständigt läser. Ändå fortsätter jag tillåta mig koka upp, koka över. O andra sidan vill jag inte ha på ett annat sätt. Jag vill inte vara den som håller käften, eller bara inte känner någonting. Jag har aldrig varit sådan, kommer aldrig bli sådan.

Åh, jag är så trött. Jag är så jävla trött. Men jag har två val, antingen greppar jag svärdet och aktivt slåss, eller så är jag kvinnan med hjälpen i ena handen och hjärtat i det andra. - Jag måste bara samla energi. För att slå ut mitt tonårsrums väggar och flyga iväg.
 
"Imagine there's no countries,
It isn't hard to do,
Nothing to kill or die for,
No religion too,
Imagine all the people
living life in peace..."

Ljuset och mörker

Citat från boken Bränd - The house of night: "Ljuset och Mörkret är så införlivade i varandra att den ena inte kan existera, utan den andre men trots det, försöker de konstant att förinta varandra."

Sell the kids for food

-Ensam på BC ikväll. Crycry.More girls on board!
 

Karlsson på taket

- Som rubriken lyder, så är detta Karlsson på taket. Och ja, han var på besök här förrut. Avis?

Bring me summer, pls

- I en ren protest mot vintern, satte jag på mig keps denna iskalla dag. Får jag ingen ljuskrona lik Lucias, så får jag sätta på mig mitt eget ljus. Ja min kärlek till huvudbonaden, som kepsen är ganska obeskrivlig. Mina slitna jeans är inte heller så vintervänliga mot mig, but like I said. This is a demonstration against winter. Bring me summer, pls?
 

Always, I wanna be with you

Kayla Mokédé ©

Just like heaven, eller?!

'
- Jag har varit rastlös denna eftermiddag. Så jag ritade min skola i lågor, pga. den ger mig ångest. Sedan prydde jag min mage väldigt fint med en gapande flicka. Skolångesten blev dock olidlig så jag började med översättningen på en text, från Spanska till Svenska. Nu är jag klar = Duktig brud.

Been there, done that


Gary O / mörker

1. Gratis vinyl-skivor på skivaffären Bananmoon. Hittade en Gary O-vinyl. Fuck yeh.
2. Det var mörkt som attan när jag gick till skolan klockan 07:45 imorse. Fuck blä.
 

Grant Taylor

- Damn, han är bra street. Han är bra vert. Och han är bra i bowl. That man.

Distraktion

- Försöker distrahera mig bort från mig själv och faktumet att min skalle är tappad. Paniken och ångesten är total. Jag tappar hellre bort min mobil, plånbok, alla mina jävla kläder. Vad som helst, men inte min anteckningsbok.

En sjuhelvetes kul blogg

http://aliceballiskarlsson.blogg.se/ - Vill du få dig ett gott skratt och åskåda humorristiska bilder? Kika då in på den här bloggen. Vad hade världen varit utan alla dessa färgglada och underbara människor? Den hade varit skit, rakt igenom. In my opinion. Och sen är Alice faktiskt den charmigaste läsaren jag har, så uppmuntrande och snäll. Hade lätt hängt med henne om vi kände varandra!
 
(Gif tagen från hennes blogg.)

Paragraf II: Fåglarna

Fåglar flyger inte, de lever.


tallar kan räcka sig upp till gränsen
mellan liv och icke existerande syre,
kronhjortar kan dräpa varandra till döds
men ändå acceptera sitt öde, finner livets tröst

bäckar slår sig samman med forsar, som forcerar
vatten till sjöar, till hav
men gör sig ändå aldrig av, med överdrifter

brickor skapar skakning, framkallar sprickor
provocerar fram mängder av jordens magma
och man namnger alla världens delar, fördelar
dem i fickor

Fåglar landar inte, de dör.
-
Kayla Mokédé©

rocks melt with sun

 

helt jävla tappad

- Dagens outfit. Jag ser helt jävla skelögd ut. Charmigt.

I sang the words I meant

- Godmorgon. Jag sitter i stadsbiblioteket med fin musik i lurarna. Min första lektion idag börjar inte förän klockan 14:00, alltså är detta en passande morgon att ta sovmorgon på. Men nej, denna morgon hade jag ärenden att utreda. Men nu är de speciella "måstena" ur min väg och kvar är jag med mig själv. Kvar med mig och alla tankar.  Det här med livet till exempel. Livet består ju endast av en enda kedja, baserad på val och handlingar. Goda som onda. Hade jag inte gjort alla dessa ärenden denna morgon, så hade jag inte suttit här i Örebros stadsbibliotek. Jag hade legat och sovit i min säng, förmodligen. Allting man gör, har letts av ens tidigare handlingar. Ens liv påverkas ju av det man gör med livet. Jag vet inte riktigt vad jag vill komma fram till. För min hjärna är alldeles för trött för ens eget bästa egentligen. Jag ska nog fortsätta lyssna på min lugna och melankoliska spellista.

Ja' må hon leva

- Grattis älskade lillasyster på 16års dagen. Loveyou.♥
 

silence the rain

"I wish I could wake as the walls start to quake,
from the impossibe sound of air that leaves the sun
a summer breeze begun, of air that leaves the breathing sun"

Garageskate


I'm out of here mofo's

how do i make a gif
- Ja jag har en reflektsväst hängande på väggen, pråphlem ellä?

ett iskallt vinterland

- Jag vill lyssna på Totalt Jävla Mörker, när jag är ute och går ovanpå iskall och mjuk (ibland hård) mark, snömark. Även om det kanske skulle provocera fram föraktet mot snön, ännu mer. Väldigt mycket mer. För jag menar, ni vet ju att jag inte gillar snö och ni vet nog också att jag lyssnar på motsatsen till "Glad musik".
Det är fredag, alltså helg. Jag ska spendera min kväll med Viggo. Vi ska skejta i Södra Garaget, garageskate. Bra start på denna helg. Ha det fint ni alla andra, frys inte ihjäl er. Stanna helst hemma.

Phyllotaxismusic

- Denna fagre man lägger upp covers på bra bands, låtar. Prenumerera på hans kanal om du gillar följande band:Deftones, Soundgarden, Alice In Chains, A perfect Circle, Dance of the Manatee m.m Just detta klipp är hans senaste och även första på över ett år. Han är galet bra, in my opinion.

Bollywood's egna Hamid

Kayla Mokédé ©

Kvällens skateoutfit

- James Keenan Maynard och hans APC, får presentera dagens outfit. Eller rättaresagt, kvällens skateoutfit. Vädret är inte nådigt, då jag fryser överallt utom fötterna, mina nya adidas sviker mig aldrig. Jag är inte gjord för alla Sveriges fyra årstider, jag är malplacerad, felplacerad. Uäh.

Summer, where are you?

 
 
 

My adidas

Stadium 899:-
"we make a good team my Adidas and me
we get around together, rhyme forever
and we won't be mad when worn in bad weather"

Tea och A silver mt. Zion

- Sitter i köket tillsammans med A Silver Mt. Zion med en kopp tea. Jag skulle nog definiera det väldigt mysigt, även om skolångesten tar över mitt medvetna. Jag borde skriva på filosofiuppsatsen. Får fortsätta med den imorgon. I kinda have too. Som jag skrev på facebook så stör jag mig på att snön ser så oskuldsfull och ren ut, när den i själva verket inte alls är det. Det är som när jag stör mig på människor som är snygga på utsidan men helruttna inom sig. Falska människor. (Fan vilken bra parallell jag drog.)

Runskrift

- I did it like a fucking boss.

dagens vinteroutfit

- Drog på mig mina gamla converse idag. Finns några faktorer, varför jag gjorde det.
1. Mina andra converse är sönderslitna och jag hatar verkligen mina sneakers.
2. Det var så jävla länge sedan, jag hade dem. De är ju faktiskt köpta i Seattle 2009.
3. Mina fötter ser ut som storfot's fötter, så snyggt!
 
Edit: Får dock mina nya vinterskor idag. Amagad!

Snotrocket Örebro

- Kom precis hem från Brädcentralen, efter ett par timmars skejtande på min nya bräda. Den goda nyheten som lös upp min kväll igår, är att jag har blivit sponsrad av ett skatemärke här i Örebro och är med i deras skateteam.
Så denna bräda fick jag och det är helt amazing. De säljer sjukt snygga kläder och andra prylar också, som jag tycker att ni ska checka in här: http://srskateboarding.se/
Och gilla även facebook-sidan här: http://www.facebook.com/pages/SNOTROCKET/392289767459519
 
Jag vet inte om man ska vara helt hysterisktglad, för något som detta. Men det är oväsentligt, för jag är sjukligt glad över att få ta del av den här chansen. Jag ska bli bättre. Så jävla mycket bättre, att det knappt går att bli bättre.

Considerately killing me

"And as the walls come down
And as I look in your eyes
My fear begins to fade
Recalling all of the times
I have died
and will die.
It's all right.
I don't mind"

en tidig måndagmorgon

- Denna dag vill ha mitt medvetande tidigt idag, väcker mig klockan 05:00 och tar ifrån mig kunskapen att somna om. Dålig stil, kan man tycka. Men det kanske är meningen, dagen väckte mig trotsallt upp från en mardröm (tror jag att det var, minns inte längre). Igårkväll blev min kväll självlysande, inte av stjärnor utan av någonting helt annat. Jag tänker inte riktigt berätta vad det är just nu, men nyheten kommer inom en snar framtid vill jag lova.
Nu ska jag göra mig en kopp tea och och lyssna på Low roar, jag börjar ju trots allt klockan 10:10.

Söndag, min älskare

-Söndag, söndag åh vad du fyller mig med lycka. (Om det ändå vore så)
Jag har betat av en läxa och känner mig nöjd. Hela jävla läxhögen har krypt, för alla provdatum och inlämningar har passerat. Mitt liv tog sig igenom allt, nästan felfritt. Även om Han inte blev nöjd över mitt resultat på matteprovet. Ett D, ett jävla D för mig är som att få A. Men nej, jag kan så mycket bättre. Jag kan bli så mycket bättre.

Brian Eno är fin, fyller mig med luften som inte finns när musiken inte existerar. Jag försöker att ta in mig, istället för att ta åt mig. Ja, det är två olika saker. Det ena är positivt laddat och det andra negativt, precis som med människor. Förutom dem som har bådadera. Förutom jag, som inte har någonting. Som inte är någonting. -Glöm allt, glöm mig, glöm allt som finns runt omkring dig.-

Jag skulle vilja vara en björn.  Försvinna från vintern och allt annat för att sedan komma tillbaka, fast i en helt annan tidsperiod. Kanske levande i ett bättre Jag, eller helt jävla försämrat. Men det är värt risken. Tycker ni inte?

κύκλωπες, kýklōpes

"Cykloper eller kykloper (grek. κύκλωπες, kýklōpes), var i grekisk mytologi människoätande jättar med ett enda öga mitt i pannan, som bebodde Youra, en av de öar som Odysseus besökte" - Wikipedia

hon gav mig en mp3

- Igår gav Z-M mig en mp3-spelare. Blev störtglad och är fortfarande störtglad. Har massa mumsmusik på den nu. My musiclife is saved. Nu slipper jag sjunga för mig själv samt trumma på låren och skämma ut mig i samma veva, inför folk offentligt.
 
 

Skäggiga 25+are och vi

- När jag och Zarah-Maria klev in på Stationen, möttes vi av mängdvis med hår av olika sorter. Framförallt skägg och dreads. En doft av svett, öl och man slogs mot våra ansikten också. Annorlunda. Men så blir det väl, när man går på en spelning med band som är 25+. Observera att vi var de enda tjejerna plus en till också. Counterblast öppnade kvällen och det var så sinnesmagiskt. Jag fick en patch utav dem också, for fucking free.
Efteråt var det Grace.Will.Fall, duktiga men inte så mycket mer än så. Och sist men inte minst; M:40. AND DAMN, för det första så dreglade jag och Z-M över tvillingparet som var så snygga. Och för det andra, så var de så sjukligt bra. I wanna see them live, again! Fin kväll med en fin vän. Tack Z-m ♥
 

En musikfylld kväll med Z-m

- Ikväll ska jag på en fin spelning tillsammans med min fina vän, Zarah-Maria. Counterblast, Grace.Will.Fall & M:40. Är sjukligt taggad inför det förstnämda bandet. Kommer bli riktigt jävla näjs alltså.
 
http://www.facebook.com/pages/M40/145093138872404 - M:40, Hardcore/Crust från Lidköping.
http://www.facebook.com/gracewillfall - Grace.Will.Fall, Hardcore/Rock från Jönköping.
http://www.facebook.com/pages/Counterblast/104986366199636 - Counterblast, mix av Sludge, metal, proggressive, punk & rock från Jönköping.

Reklamerar mig själv

TUMBLR.COM - Jag rebloggar lite allt möjligt (mest skate och graffiti). Men försöker ändå ha ett visst tema i bloggen. Check it out. www.spraymyknees.tumblr.com
 
INSTAGRAM - Lägger upp bild så fort jag får tillgång till en smartphone. Sanna och Mohamed brukar oftast falla offer för mig och mitt låneri av deras hightech-mobiler. Check it out. Noshurning @ Instagram

There's nobody here

- Det är lördag och jag vaknade tillsammans med Det. Det hade liksom slingrat sig runt hela mig, armar, ben,  och leder. Vi möts igen, skulle jag kunna säga. Men inte som att jag vill duellera, liksom som förut.. Jag orkar inte. För jag vet att precis som alla andra gånger, så kommer jag få lansen nedkörd i strupen och alla lagade hål, kommer sprättas upp.

Och den där klådan, det där stickande och rivande innanför det, som är innanför skinnet. Driver mig till vansinne och mitt hår sällskapar kala fläckar i bottnen. Nätterna vill mig ingenting väl. Allting är missformat.
Allt materiellt. Jävla December som uppmuntrar det ännu mer. Jävla människor som skapar sina egna fällor och trillar ned, tusen gånger om, men utan ett positivt och mentalt uppvaknande. Jag spårar. Jag är osammanhängande. Jag är antingen eller. Jag är ingenting. Jag har aldrig varit här. Men jag springer, mekaniskt, helt utan en egen vilja. Frihet ska inte kännas utanpå. Det ska kännas inifrån och ut.

whatcha gonna do about it?

- Jag är parodoxal. Lyssnar på DSBM och skrollar igenom www.lolthatsme.tumblr.com . Jag är även uttråkad, så gjorde mig en cpgif. Denna kväll är misslyckad och borde sudda ut sin egen existens. Jag vill ha action. Typ döda poliser och dränka riksdagsmän. Nä skoja, jag är en snäll människa.

RSS 2.0