Dagens jävla klädsel

"You can fake the frown, imitate the sound
Underworld, world-wide, wide world of underground"
 One of a Kind - Atmosphere
 

Atmosphere och jag

Hi, my name is Sean Daley and you might know me from such films as
"I Can't Sing, But Neither Can You."
-
-Äter min frukost tillsammans med Slug och Ant. Deras musik skapar en härlig atmosfär. Åh vad jag älskar hiphop. Och låtar som den ovan, Apple får mig så jävla glad.

En folktom brädcentral

- Jag var helt by myself for real, denna skateafton. Eller ah, hade ju rena rama byggeriet på sidan av. Nice med lite nya konstruktioner i hallen. Jag lärde mig lite nytt, efter en massa envist nöt. Vettefan vad jag ska kalla det dock. Skönt men opeppat att vara ensam. :-(
 
Edit: En polare till mig berättade efter min beskrivning av det jag lärde mig, att det heter 50-50! För dem som inte vet, så klicka på denna länk: http://www.youtube.com/watch?v=rRenWKAD7IE

All by myself @ BC

-Ja, såhär mycket rage'ar jag när Sanna inte har råd för att skejta. Så ah, det får väl bli jag och småbrudarna på Brädcentralen, ikväll'rå. "All by myself, I don't wanna be...All by myseeeeeelf"
 

Den här vintern, alla älskar

-Alla frostklädda minnen, under mina fötter. Jag fryser
i ett nybyggt vinterland, ett land i repris från förra året. Jag strosar på gator som inte kan bestämma sig för att vara fast, eller flytande. Mina skor vägrar att släppa sommaren och självklart, absorberar de kylans konsekvenser. Kommer jag någonsin glömma (sommaren) allt från förr?
 
Inte nog om att min kropp växlar från människohud till knottrigt gåsliknande skinn, utan träden kläs med ljusslingor istället för gröna löv och jag kan nästan höra hur melodier om klappar, glada barn och skäggiga män, som egentligen inte existerar, lyda i vinden. Varför känns allting så orealistiskt och falskt? Varför har jag inte alla dessa alternativ som Instagram har, olika filter? Liksom kunna se verkligheten, så som jag vill se den.
 
Nej, jag längtar inte efter knarrande under fötterna. Nej, jag vill inte att morgon och kväll ska vara detsamma. Totalt jävla mörker. Och nej, snögubbar är inte söta. De ser ut som perversa pedofiler som lider av brutal fetma. Sätt mig i ett torkskåp bland blöta kläder, på en förskola och låt mig sitta där till solen och dess gröna löv, är här igen.
 
 
 

I heart junkfood

- Någonting jag saknar i usa, var hur billigt allting var. Maten, godiset, kläderna. Jag och mina systrar rulla/promenerade till macken ständigt, för att köpa sånt som på bilden till exempel. Mums. De där munkarna alltså. Så ofärska, men ack så goda de var.
Levde som typical Americans.

horses in the sky

Kayla Mokédé©
 

Sleeping in a field

"The angels in your palm
Sing gentle worried songs
And the sweetness of our dreams
Like mountains made of steam"
-
Denna låt får mig att bara vilja släppa allting som kretsar kring mig, inom mig. Även mig själv, eftersom att jag för det mesta är solen i mitt egna Jag. Liksom bara för stunden. Låtas vara en planet, istället för mittpunkten. Sluta ögonen och bara lyssna på dessa minutrar av ren känsla. Min beskrivning av bra musik, kommer för alltid vara helt obeskrivlig.

hata hata hata kylan

-Dessa sneakers är de enda hela skorna jag äger. = Mina tillfälliga vinterskor.

Jag tror jag blev knäckt

Jag och min lillebror är i köket och han säger att han inte vill äta frukost.
Och så duktig som jag är, så tar jag tag i min storasyster-roll.
 
Jag: "Men du vet Malik, vi människor är som bilar. De behöver ju tankas, för att fungera, eller hur? Precis samma sak är det med oss människor, vi behöver tankas med mat för att fungera."
 
Han: "Jag är ingen bil."

kanske ingenting

Hästarna gnäggar bland moln, mina blickar

uppåt, lysande av avund, gråtande av regn
och pölarna jag går i, är speglarna som aldrig
 
aldrig förstod-
reflektioner kring jorden, en organism
är den mikroskopisk eller väsentlig?
kanske bara ett inget, kanske ett ting
 
Himlen kan aldrig vara vit, utan moln
och jorden kan aldrig snurra, utan dig
och hästarna, och regnet, och allt annat,
utom mig, för jag är ingenting
utan ett: kanske
 
Kayla Mokédé©

Existens och vetande

 
- Ett utdrag från min Existens & Vetande-uppsats. En bild på mig och ett fint jävla "fuck you" till Platon som är på bilden under. Den fagra tanten, är jag när jag ger "Vad äre för jävla trams du har kommit på, din jävel?"-blicken.
Ta mig inte fel. Jag om någon, älskar detta. Filosofi är mysigt men samtidigt så fucked up, att just idag så orkar inte min hjärna formulera ord. Platon, hoppas du njuter av mina 291 ord jag har skrivit kortfattat om dig och dina jävla teorier, i din fina idévärld.
 
 

Cykla, löpa, pumpa

Gammal friidrottsbild från 2008-Höjdhoppstävling @ Eskilstuna.
- Jag bokstavligen tvingade mig till gymmet, efter skolan. Var inte alls pepp. Men som det alltid är, så är det bara en känsla man har innan, men som sedan ändras drastiskt så fort man väl börjat. Idag cyklade jag 5km och sprang 3km. Någonting skönare finns inte, än att röra snabbt på benen. Efter det blev det maxvikt på fem-sex benövningar. Alltså ett ganska intensivt och snabbt pass, på 1,20h. Imorgon blir det gymmet med Sanna. Nu: Dusch

Teaser/work in progress

- Lyssnat på Nine Inch Nails, Deftones och Fall Of Efrafa samt ritat äckelpäckel. ©

a barrage of cries


White and black rats & cats

- Är äntligen hemma efter en ganska så oproduktiv dag i skolan. Koncentrationssvårigheten var som en pestsmitta, i klassrummet, eller snarare hönsgården. Kackel. Nu har jag gjort mig en kopp kaffe för att faktiskt ta tag i pluggandet, på riktigt nu. Ska träffa min vän Viggo, om ett par timmar!

it's the same old song

'Weak memories, strong paranoia
While the same song repeats in his head
Over and over and over and over it goes
 
"No... no, not another day!"
Not another day of the same old song'

Black day, sunday

 
- Har ätit Sushi och godis med min vän Poyee. Snackat om allt och ingenting. Välbehövligt och skönt. Passade även på att ta mig fram på brädan, eftersom att det är torrt nästan överallt. Skönt, men ack så kallt.
 

universums solar, strålar

Gör ett halsband av universums solar, trä det över hals och brinn för mig,
inuti brinnande strålar. Stråla för mig.
 

En söndag med Matt

- Sitter här ganska så nyvaken med en kopp kaffe och en gurkmacka, bredvid mig. Lyssnar på Matt Corby och förundras av hans mäktiga röst. Helt galet. Såhär säger jag väl om alla bra manliga sångare, men hade jag vart kille så hade jag lätt velat ha hans sångröst. Plus att han är Australienare, hur mumsigt är inte det?!
Idag skulle jag ha gymmat med min vän Mathilda, men eftersom att jag har inlämningar till senast inatt och en imorgon, så måste jag göra klart dem för att sedan träffa Poyee lite senare idag. ÅH MITT LIV KROCKAR SÅ MYCKET, PGA. SKOLAN!

Kvällens festoutfit

-Det är Bob Marley och jag ikväll. Förövrigt är jag svart och svår, 17år.

han andas himmel

II
Bara att vända blicken uppåt,
fick honom att uppleva vinden igen
Känna hur den naturligt smeker
mellan fjädrar och hud, fumlar
med handtag som stänger allt ut

och han är säker från vanvettet
han bringat.

I
Himlen var som modern,
han aldrig har haft,
omfamnande, förlåtande
smeker medvetandet, helt begråtande

och han var en gång säker
från vanvettet hans framtid
ska bringa.
 
Kayla Mokédé©

Spelning @ Stationen 23/11

Buried Below
Anchors & Roses
Mirror Eyes
Concubine
- Igårkväll, var en minnesvärd kväll! Ett nytt band föddes på Örebro's Hardcore-scen igår. Last Light, som jag tyvärr inte fick nå bilder på. Underbart bra, var de. Efter dem var det ilskna och energifyllda Buried Below. Trummisen slog sina fingrar blodiga och dök ned i publiken från trummorna. Fascinerande band, detsamma med bandet som kom efteråt: Anchors & Roses. Ett noise och Hardcore band från Jönköping. Som sagt, fascinerande. Deras scenspråk var tilltalande och utstråla mängvis med känslor. Efteråt var det Mirror Eyes, bandet jag så länge har längtat efter att få se ännu en gång. Are we the dining dead? fick mig att gå loss. Stagediva, och denna gång blev jag äntligen mottagen. Underbart band, som även ska pausa i ett halvår. Sist men inte minst var det Concubine, som även spelade deras nästsista spelning tillsammans. Iochmeddet, så blev det mängdvis med tårar från massor i publiken och det blev ledset. Concubine är ett ledset band. Som sagt, en minnesvärd kväll fylld med nya musikaliska upplevelser. (Fick inte bild på alla medlemmarna i alla band, tyvärr)
 
 

black days

-Avrundar denna natt, med Soundgarden. Efter en kväll fylld av ilsken och ledsen melodi, på Stationen. Bilder från spelningen, kommer imorgon. Godnatt på er, gott folk även kallade; mina läsare.

når inte upp till kameran

#Spegelbild #Näsborrar #Seriös #Kvällens #Outfit

peppad till tusen #Jagdör

 

nykomling till garderoben

- För två dagar sedan, införhandla jag mig ett par Cheap Monday-Jeans från Rut m. fl. Det var lite på tiden, då jag inte har köpt jeans på nästan ett år. Men vadå, man känner ju inte av brist på byxor när man använder samma par i en vecka? Not my fault.
 

#Swag#Fuck#Aina#ACAB

- Jag var söt och jag var cool, min utstrålning var likt en sol. Nämen denna gamla bild på mig, får representera dagens frukost. Nu: Äta frukost.

vigaste av dem vigaste

- En gång i tiden var jag så vig att jag kunde ha benet bakom huvudet. Det var tider det.
Idag var det: Plugg, gym och skate. Jag kan dropa ned från den högre rampen nu, är så jävla lycklig.

Mer jazz till folket

- Ja, som sagt; min musiksmak är en aning bred.

Skönlitteraturen > real life

Anthony Kiedis självbiografi: Scar Tissue är utläst och nästa bok står på tur. Bränd, den sjunde delen i House of Night-serien. Jag har alltid en speciell känsla, efter jag har läst ut en bra bok. Den går knappt att beskriva, men det känns lite som att man blir utvisad ur den värld man har levt i under hela läsperioden. Sista sidan, är liksom ett "Hejdå". Ibland mår jag nästan dåligt över sådant, ibland känns det bara skönt. Jag är säker på att jag inte är den enda som känner så. Tror många bokmalar, kan relatera till just det där. Ganska lustigt, hur vår hjärna kan reagera på olika situationer.

The fuckfaces in town

1. Skridskor på idrotten. Kul as fuck. 2. Fika i skolcafét med Sanna och Emma, billigt och bra.
3. Dirtydirty med mina hängpattar på bimbostore. 4. Efter en lång dag så köpte jag min efterlängtade juice.
- Nu ska jag vara barnvakt till min kusin.

Koi No Yokan

- Träffade aldrig Viggo, så ritade och lyssnade på Deftones nya album istället. Fungerar lika bra. Deftones gör mig absolut inte besviken. ♥

Ljusa jeans på ljusa dan

- Har påpekats ett antal gånger idag att det är ovant att se mig i ljusa jeans. And yes, that's true. Var sjukligt längesedan jag använde dessa. Blir väl så när man är lat och inte tvättar, man använder gamla kläder.

Don't you know i'm loco?

Goddag gott folk!
Idag blir det förmodligen en ganska så ouppdaterad blogg pga. att livet helt enkelt kommer emellan min och bloggens förhållande. Jag befinner mig nu i skolan och har kommit till underfund att jag faktiskt är klar, med de flesta inlämningsuppgifter. Allt som behövs är en ren&ram finslipning, sen har jag vunnit detta flera veckors arbete om usa. En stor applåd till Kayla Mokédé, överlevaren på Karolinskaskolan. Efter denna skoldag, ska jag blotta min existens på gymmet tillsammans med SnoppSanna och Africanbrother Mohamed. Sex dagar sedan sist. Vi möts igen kära friskis. Och tro det eller ej, men min dag är inte klar efter det. Jag ska även ta och träffa min käre vän Viggo. Så ni ser, min Tisdag är fylld med liv, som ska levas. 
 
Vi firar min produktivitet med Cypress Hill.

smashed up my sanity

"after everything i've done i hate myself for what i've become
i tried
i gave up
throw it away"

Dagens jävla utstyrsel

- Idag var en fuldag. Kände mig extra ful och som socker på pannkakan, så klonade jag även mig själv för att verkligen uttrycka min fulhet på det ultimata sättet. Ser ni inte? Har på mig en nästan tre år gammal mössa, en två år gammal skjorta, ett linne jag fick utav Joe i somras och två år gamla jeans. Det är nog på tiden, att jag shoppar lite kläder. Haha, säger jag som alltid är pank.

I think i'm dumb

- Alltså, jag är på gränsen att börja gråta då jag ser livespelningar med Nirvana. Speciellt den här.
Titta hans ögon, när låten är klar. Jag ser smärta. 3:47

Debattartikeln i min rumpa

-Har suttit med min debattartikel hela kvällen. Jag skrev och skrev, blev nöjd. Sparade, men kom på att jag aldrig sparade den för jag hade den inte på datorn utan på min hotmail. Så jag fick världens pms/skolhat-utbrott och körde en Joseph Gordon-Levitt i filmen 50/50:
ps. Jag är dock klar med debattartikeln nu. .ds

I haven't slept in a long time

 

Stearinkroppar

Jag rider på stillheten, inte jorden
ser mitt liv passera i rörelser,
ingen skulle hinna förstå, ingen förstod.

Solen dör och faller, tillsammans med regnet
och på min kvarlämnade kropp, printas det in hål
ännu en ingång till förruttnelsen, ni alla nekade till.

Jag var klädd i en annan nakenhet och
började falla i en okänd synonym av; evighet

levde bland vanskapta liv och såg det sista av dem
genom ett giljotinliknande maskineri

och de alla stelnade, likt avrunnen stearin.
Likt avrunnen stearin.
 
Kayla Mokédé ©

Barnvakt

- Ikväll har jag tittat och grinat igenom alla delarna av Torka aldrig tårar utan handskar. Så sjukligt sorglig och fin serie. Och jag förstår helt ärligt mig inte på homofober, påtal om denna serie. Usch.
Var även barnvakt. De alla sov, men så vaknade Karim och kort därefter Ayah. På bilderna, väntar de på vällingen, jag gjorde. Känner mig så duktig.

meningen med livet

Foto: Emma Bäckström. Redigering: Kayla Mokédé
 
- Drog iväg och skate'a med lillsyrran. Hon drog dock efter ett tag, så jag blev ensam bland massor av andra. Lärde mig ingenting nytt. Men jag svettades som en jävel och körde på så det rök om hjulen. Typ. Skulle haft en kulkväll, men ändrade planer: Jag måste vara barnvakt. Kul det med, om man ser det från ett annat perspektiv.
Nu: Duscha i 100grader varmt vatten.

SD, rasister? -Ja

- Älskar människor som Magnus Betnér och David Batra.

Gamla lundby-gänget

Sanna, Hannah, Lena och Jag - Augusti 2010
-Igår kväll, var en kväll som lika gärna kunde ha varit ett par år bakåt i tiden. Jag, Sanna och Hannah umgicks med Lena, precis som förr i tiden. Precis som på bilden ovanför. Sjukligt kul var det. Lena är världens klockrenaste tjej. Så kvällen erbjöd mängdvis med skratt och snack. Mycket har ju hänt, sedan sist.
Idag ska jag skate'a med Olle och på kvällen, dra på en utav mina kompisars klassfest. Men lite hinner jag nog uppdatera idag. We'll see.

let it speak for itself

 

Give her the dick

- Gick runt i skolan, i denna utstyrsel. Har världens kvinnovärk, har haft hela dagen. JA, det är lite synd om mig. Men jag fick mig ett gott skratt när jag ser mitt filosofihäfte. På en av bilderna, är Descartes med. Och de som vet vem Ross53545 är, vet vad jag menar; "Give her the dick", så jag dog världens skrattdöd och utropar just det citatet.
 
Ni som inte förstår kan gå in på denna länk: http://fuuka.warosu.org/data/lit/img/0029/03/1345015667619.jpg
Det är en person, som har gått under namnet Ross53545, på olika porrsidor och har kommenterat, som jag och många fler anser är, roligt shit under typ tre års tid. Och han har även haft en bild på den franska filosofen Descartes, alltså bilden här ovan. SÅ ROLIGT!

Paragraf III: Spökena

De ersattes, folket ersattes


De säljer sitt boskap, själar
till himlen och skickas vidare till underjorden,
ödelagda drömmar, blivande hem
i döda tankekretsar

”Blunda mitt barn, välkomna ditt  undermedvetna, låt dig
slå följe av drunknade hjärnceller i bitande,
klädslitande forsar”


olika dimensioner, inom ett fåtal destinationer
tågbanor, linbanor mellan psykedeliska djungler,
traditioner dör bort och frihetsozonen är världen, klonen

av spökstaden, jorden
 
Kayla Mokédé©
 

Ollie


dagens jävla outfit

- Eftersom att alla mina kläder har gått från att vara rena till smutsiga och jag inte tagit tag i tvättandet, så fick jag ta ett plagg som alltid ligger längst ner i högen, pga. oanvändning. En gammal skjorta, som jag flitigt använde i högstadiet. Lite smått charmig sådär. Tralla runt i skolan och såg ut som en Brittisk skolpojke, på ett ungefär.

Red hot chili peppers

- Red Hot Chili Peppers, har heltklart blivit så jävla mycket bättre när jag nu har läst Scar Tissue, Anthony Kiedis självbiografi. Man får liksom en bild uppmålad, på hur de har haft det som band och hur bandmedlemmarna var, mådde och kände. Men fokusen är ju mest på Mr. Kiedis. Tittade på denna dokumentär igår och det var så nice att se allting, man har läst om. Det är faktiskt en helt fascinerade berättelse om hur fyra helt vanliga trouble makers, till highschool elever som även ínte var särskilt populära, spelar i ett av världens kändaste funkrock band idag.(Bandet har dock haft många medlemsbyten.) Det är galet. Gillar du RHCP, läs boken.

feel the board underneath

Foto: Emma Bäckström - Imorgon, imorgon, imorgon
 

de klampar in, de river upp

- Den kommande tiden kommer bringa med sig svarta uppvaknanden och promenader till lärans byggnader och svarta avslutningar, promenader till ett trapphus, en lägenhet, ett rum. Någon gång, flera gånger har jag nämt att dessa sammansatta årstider, bestående av kyla, mörker och tristess i själen, är någonting jag föraktar, rent utsagt hatar. Jag finner inte tillfredställelse, i destruktiva vindar som piskar mot mig, provocerar hjärnan att mörda alla varma och ljusa färger. Jag finner inte njutning, av att leva genom någonting som inte är liv.
Min ryggrad är krokig och jag kan inte upprätthålla mina axlars solidariska sköld längre. Min buk, min bringa så sköra, förblir synliga och kan lätt förstöras om så någon bara försöker. Den kommande tiden kommer bringa med sig, allt jag tryckt undan bakom solen.

You're in a laundryroom

- Var störd på idrotten.
- Var gangster på gymet, med Sanna.
 

Dead since 13/11-2004

"Well, my name is known all over the world
To the foxy ladies and the pretty girls
I go down in history
As the baddest brother that ever could be"
Fortsätt vila i frid

Hösten och dess klädsel

-Det här har blivit mer av en standardklädsel för mig, i dagsläget. Sunkig tjocktröja/munktröja, slitna jeans och mina vans. Finns nog ingenting mer bekvämt än det, i en årstid som denna. Är inte direkt, det där modefreak't.  -Jag är typ: "Vad är mode?" - Men det är lugnt, jag skulle nog inte klara av prestationsångesten av att följa modet hela tiden. Modet ändras ju oftare än vad jag byter underkläder. Kläder fascinerar mig dock. Alla dessa klädstilar som finns. Det är så roligt att titta på. Jag kan knappast vara den enda som kan spendera en hel evighet på stan, genom att bara sitta och titta på människor. Eller?

Sushi > Skollunch

- Drömde inatt att jag åt Sushi. Åt sushi idag, med min bäste vän. Bästa.♥
(Min sushi var självklart, vegetarisk.)
 

and this is not my face

"And this is not my face, And this is not my life
And there is not a single thing here, I can recognize
This is all a dream, And none of you are real
I'll give anything, I'll give anything"

a life without honeymoon

- I många år har jag levt genom illusioner och själv framstått som en. I många år har jag ätit allt utom färger. Därav mitt gråa hjärta. Min omärkbara insida.  - Av: Kayla Mokédé

you're in a laundry room

"He'll give you breathing holes, then you'll think you're happy"
 
- Texten, Kurts röst och musiken. Alltså den där mixen har fan skapat perfectness. Sappy är fan en av Nirvanas bästa låtar. Den rör om i mig, på ett sätt jag aldrig erfarat med någon annan låt. Så jävla fint.

Jag och min far

 
 
 

vandaliserad mjölkfabrik

 
 

Trent Reznor

- Åh damn. Trent Reznor är så sjukligt jävla het i den här live-videon. Svettig, långhårig och så, mums!!

Lilla ludde och jag

Jag, 9år och råttan jag hade då. Käraste Ludde. Jag var verkligen fäst vid honom och förblev helt jävla förstörd efter att han avlivades pga. lunginflamation. Han var liksom det ultimata husdjuret, man kunde ha. Sprang runt på min säng varje kväll, när jag låg och läste, som den bokmal jag då var. Även om han markerade sitt revir över hela lakanen, genom att kissa, så var han världens gulligaste. Helt klart. Trots att detta var 7-8år sedan, så kan jag faktiskt sakna honom ibland. Liksom känslan av att ta hand om honom och känna den där kärleken som fanns mellan oss. För tro det eller ej, han gillade mig och det visade han tydligt. Vill inte vara dramatisk, vill bara tillägna detta inlägg till min döda råtta. ♥
 
 

scatter the ember

så jävla underbart

Skate'a med olle

- Denna snubbe, med rött runt sig skejta jag med idag. Olle. Det var sjukligt nice och lökigt. Fick mycket pepptalk av en som jobbar där. Så det var ännu roligare att bara tagga järnet. Nu är jag trött som tusan och ska chilla mig igenom hela jävla kvällen!

Cotton Candy shorts UF

 - Min fina vän har nu ett eget UF-företag. Kolla in och se vilka otroligt fina shorts företaget gör om och sedan säljer.
http://www.facebook.com/pages/Cotton-Candy-Shorts-UF/248225065214109?ref=ts&fref=ts
Det står såhär på sidan: "Cotton Candy Shorts UF säljer framförallt "dip dye" shorts i olika färger med olika detaljer på t.ex. nitar, spets, tyg. Företaget säljer även begnagnade shorts i jeanstyg, framförallt Levi's shorts.
Shortsen finns i olika modeller, alltså både högmidjade och lågmidjade och i de flesta storlekar. UF-företagets vision är att du ska kunna få ett par shorts som känns individuella och bekväma utan att lägga ut flera hundra på dem! Eftersom de flesta shorts är vintage/secondhand så är de även miljövänliga."
 
Jag själv ska spendera en liten del av mitt kommande studiebidrag, på ett par sådana här shorts från henne. Gör så ni med. Ni är både ekonomiska och miljövänliga. Go!

Kvällens outfit

Plattat hår, för första gången på flera veckor. Jag vet att jag inte skulle, men jag ville så gärna. Har fått så långt hår. Och åh, ha keps bak och fram var också länge sedan. My lovely cap. ♥

I blame you

-Inviger helgen med Counterblast i högtalarna, gurkmacka i ena hande och kaffekopp i den andra. It feels god, man. Det var chill i skolan, inställda lektioner, så ledig tid gick till biblioteksplugg och skojsnack. Ikväll, ska en kompis firas. Blir nog kul. Påtal om Counterblast, så ska de spela här i Örebro den 1:a December. Taggad som tusan. ihi.

Monster

- Det är en rittävling på skolan, den avslutas imorgon, så ska lämna in mitt bidrag då, som är detta monster. Temat är: Monster.  Jag hoppas jag vinner. Ehe. Vem vill inte vinna liksom?

Made my day

Svar: Men åh, kram på dig anonyma sötnos. Sådana som du, gör mig glad!

Skate @ Brädcentralen

- Saknade mina Vans idag. Kan inte skate'a i några andra skor än dem. Mina Nike, sög hästpung. Lånade Z-m's ena sko och åkte runt som ett mongo. Sedan nötade jag på att köra Ollie, ned för den där, vad det nu heter. Hade madrassen, där på bilden först men tog sedan bort den. OCH FUCKING KLARADE DET!

Tjejskate utan Emma

- Idag fyller denna skate-brutta år. Hela 15år, hon blir alltså byxmyndig och grejor. Påtal om skate-brutta, så är det tjejskate idag. 17:00-20:00. Emma, kommer inte pga. plugg och hennes födelsedag. Men jag och Z-M, ska tagga järnet.
 

grå och trist, kall och död

"De varma starka strålar som/solen skickar mot mig silas bort /av min apatiska hjärna"

Gårdagens outfit

Ingen inspiration, till att blogga. Tråkiga inlägg = besökstatistiken sjunker. Aja, nevermind i'll find someone like you.

rulla i november

- Obama, Romney som president, spelar ingen roll vilken, USA kommer alltid vara USA.
Hade utvecklingsamtal idag, gick bra = ska få årskort på Brädcentralen. Woho, love life as a skater. Jag rullade även bräda, för första gången på två veckor. Usch, känns inge bra med så långt mellanrum, well well.
Tjejskate, imorgon också. Taggrå!
 

Valvaka i skolan

Valvaka i skolan. Jag tror inte någon utav Obama eller Romney, kommer vara det allra bästa för USA. Men måste jag välja någon, så blir det Obama då han känns mänskligast. Vi har även haft USA-tema i skolan, så vi har gjort egna valkampanjsfilmer som vi ska visa upp inkl. äta "amerikansk" buffé. So I gotta go now, i utstyrseln jag har på bilden.
 

I feel it on my skin

- Jag vaknade, som i en film. Solen lös starkt på mig (!!!) Känns som att solen har varit ett väldigt avlägset ting, förens nu. Blå himmel på köpet. Lyssnar på Deftones och dricker téa. Jag har bestämt mig för att detta är en bra morgon, denna morgon.
 

Godnatt

" I want to sleep, if you are awake"

Alla dessa komplex

- Detta har jag sökt på idag. För som den människan jag är, så har jag komplex, precis som hos många andra. Jag får dock acceptera det, jag vill förbättra.
För 1. jag är inte tjock, alltså har jag inge bröstfett. Så träna bort brösten, kan jag inte.
Och 2. så har jag alltid haft tunt hår, men bara fått lite tunnare nu pga. platttång och hårspray. Så jag slänger det i väggen och går all natural for ever. Typ.
 
Gör så ni med. För vi är faktiskt vackra och perfekta som vi är. Det är våran tröghet, det är fel på.

köldbiten

"Hon är en illusion, en viktlös hjärnmassa.”

Insytt linnetyg,
på frostbeklädd kropp,
levande vinterskrud

en dansande hud,
på vibrerande figur,
rör med pekfingertopp,
ovanpå hoppets nedåtgång

hon tog sig in, innanför
sprättar upp själens
stygn, levande ärr, klär dig
klär henne,

är dig, tar isär
henne, dig

”Hon är egentligen, ingenting.”
-
Kayla Mokédé

the emptiness of loneliness

1. Jag har träningsvärk i rygg, bröst och armar. Feels good, man.
2. Det var jobbigt men samtidigt skönt att börja skolan igen, har saknat my friends.
3. Ska gymma idag, orkar inte. Jag vill bara vara hemma, dricka kaffe och lyssna på Poländsk och mörk DSBM.

Gymmet

- Begav mig till gymmet och pumpade rygg, triceps, biceps och bröst tillsammans med min vän Mohamed.
Är helt slut i kroppen nu. Men det gick bra, det var skönt efter en veckas slöande. Imorgon kör jag igen, men då blir det med instruktör. Finally. Vill känna mig säker, att jag gör rätt o så i maskinerna.

Snoop dogg?

Min lillasyster är Snoop dogg, today.

Så jävla opeppat

- Sista dagen på lovet. Helvete vad deprimerande.
Jag är inte redo att bli välkommen av skolans alla ämnen och hårda stolar. Jag vill inte. Det är nästan så att jag vägrar. Eller? Anyways, jag orkar inte. Jag vill ha mer ledighet, sena nätter och sova fram till 12:00, varje dag. Liksom flyta på det där, som är allt annat utom rutiner.
 
Sitter här med mitt morgon kaffe. Idag är det Vegan-fika, som några jag lärt känna från Demonstrationer, har. Vi får se om jag tar mig dit. För Prio 1 är: GYMMET.

My crib

 

2012 Kayla 1998


#Lazyassmotherfucker

- Fuck you chill-klädsel. Du ska inte vara på min kropp. Jag borde ha på mig träningskläder, för att sedan ta mitt fattyass till gymmet. WHY ARE YOU DRESSED ON ME?!

before we pine away

- Min penna glöder och Tool lyder i högtalarna. Jag är i ett skapande stadie just nu, denna stund.
 
"...To leave behind this place so negative and blind and cynical,
And you will come to find that we are all one mind..."

Hej på dig, käraste du

- Såg att jag hade fått en till följare på bloglovin'. Nu är jag på 15 igen. Hej på dig, käraste du. Jag vet att du inte kommer stanna länge. Men jag blir glad av den tid du orkar ge, denna ganska så tråkiga blogg.
 
Bild: Jag Kayla Mokédé, tre år. Erkänn jag var söt? #Swag#Yolo#ACAB

Näst sista dagen i Ö-sund

1. Körde gokart, Jag vann. Självklart.
/ 2. Sjung i studio med Nchilija. Cover på "Utan dina andetag" blev det.

#Yolo-propaganda 2

- Chill á la grandma n' me. #Swag #ACAB #Afro

RSS 2.0