monday, freaking monday


- Kallt ute = på med sockarna. Och bilden under visar mitt alldeles för goda mellanmål. Skolan var helt okey att klara sig ur, detsamma med gymmet därefter. Nu ska jag duscha och sedan hämta min kusin från fritids!
 
 

The size of our fight, it's just a dream

"Now that we've chosen to take all we can
The shade of autumn will stare bitter end
Years of frustration laid down side by side"

barn-och hundvakt


-Scarface-tittande, té-drickande, barn-och hundvaktsittande. Det var min lördag!
 
 

avsaknaden


- Jag har inte den minsta aning om vad jag ska skriva om. Det är inte lika kul att blogga längre, har inga idéer eller något annat liknande. Allt på min kreativa sida har liksom dött ut, känns det som. Det känns tomt utan allt, jag är van att kunna uttrycka mig på något sorts vis. Men nu...nu går det inte.
Vad ska jag göra? svar: ingen jävla aning - Så jag lyssnar på Tool istället.

jag mår allmänt bra, det är bara ibland som...

 
 

jag och sanna


- Min bästa vän Sanna länkar denna bild och säger att det är sååå hon och jag. Jag kan fan inte göra annat än att hålla med. Kalla oss miserabla, men människan är miserabel så det gör ingenting. ♥
 

onödigheter

- Har haft en helt ok dag. Var på en HBT-utställning med Sociologiklassen, som var väldigt rörande och stark. Sedan har jag inte gjort så mycket mer efter skoltid. Har matteprov imorgon, är inte nervös, är ingenting inför det. Det gick asbra att jobba på Ritz igår, kom hem klockan 03:30 och fick alltså tre timmars sömn totalt. Yay!

some smart shit, i found on tumblr

 
 
 
 

Studiedagen


- Studiedag = sovmorgon. Och så blev det. Sedan vid 16:00 träffade jag min fina kompis Poyee, vi satte oss på ett fik och hon bjöd på världens godaste och sötaste Caramell-latte. Snackade om allt mellan himmel och jord. Alltid lika kul och träffa henne.
 
Ikväll ska jag jobba på en krog, stå i garderoben förmodligen. Känns asskönt, även om jag slutar sent på natten. But I need money!
 

Soundcloud

Eftersom att jag har tappat min kreativitet, så har jag bestämt mig för att börja läsa upp mina tidigare texter/dikter, för att spela in och sedan lägga upp på Soundcloud. Detta provade jag på för ett år sedan, men lade ner ganska snabbt. Så nu provar jag en andra gång. Har alltid varit lite småttdålig på att läsa det jag själv skriver, för att ge texten rättvisa. Så det blir en utmaning.

Lyssna om ni vill:
https://soundcloud.com/kayla-mok-d

 
 

att aldrig vara lagom

"...Jag var mycket, mycket rädd. Faktiskt var jag panikslagen, psykiskt var jag introvert 
och fysiskt var jag alltför avvisande eller alltför påträngande. 
Aldrig var jag lagom, aldrig kokett, aldrig vacker..." 
-Älskade du, Barbara Voors
 
-
Det är så jobbigt att heta Kayla. Det är så jobbigt att vara mig, att leva i min kropp och framförallt är det jobbigt att bära på den hjärnan jag bär på. Jag vet att erfarenheter är det bra att bära på, men ibland önskar jag att vissa blad bland mina pappersark bara hade förblivit oskrivna. Kunde inte någon bara ha stoppat filmkameran under vissa omständigheter i mitt liv? Låtit mig få förbli ovetande om dem. Liksom sparat dem tills senare?
 
fast önsketänkande kommer man inte långt på,
så nu ska jag sluta
 

They goes Kaylastyle


-Skola idag, precis som vanligt. En 8:00 till 16:40-dag, som jag verkligen avskyr. Men sista lektionen, så fick både Carl och Johanna för sig att låna mina kläder och framstå sig själva som mig. Why not liksom?
 
 
 

jag hatar avicii

Sanna: "Har du hört Avicii's nya album?"
Jag: "..."

housewife

i feel like this dude

Idag har jag varit största hemmafrun någonsin. Vaknade 06:30, väckte alla de tre småbarnen, gjorde välling åt de två yngsta och satte dem framför tv'n och fixade frukost åt Malik. Sedan tog pappa dem till dagis/skola. Jag själv gick i skolan, men efter det hämtade jag de två yngsta från dagis och hela eftermiddagen/kvällen så har jag diskat, städat, lagat mat, badat småungarna, klippt deras naglar, borstat hår etc. Nu sover de äntligen. Man kan säga att jag vet hur det känns att vara mamma, på ett ungefär. Woyaa!
 
 

Two of my sunshines

 
 

-

-Går och lägger mig med oro i kroppen, med vetenskapen
om att min lillasyster spenderar sin natt på akuten. 
 
"the farther I fall I'm beside you
as lost as I get I will find you"

"I'm running out of places"


- Idag har jag varit så jävla produktiv och hållit fast vid mina söndags-planer. Jag brukar i vanliga fall inte vara duktig på sådant. Men idag satt jag framför plugget i 1½h och gjorde klart tre uppgifter (se bild), sedan tog jag min otränade kropp till gymmet och sprang tre kilometer + körde ett ryggpass. Jag var svettigast av dem alla (se bild). Kommer sova gott inatt!
 
 

Söndag

det är dock inte sunday night, men ändå

- Söndag = En dag då jag ska tillägna min tid till plugget och ett gym-besök.  Jag har haft en avslappnad helg, med inte allt för mycket saker att göra. Som alltid går tiden alldeles för snabbt och inom ett par ögonblinkningar, så är det skola igen. Men jag försöker se det positivt, för det är ju inte bara helgerna som går snabbt, utan även vardagarna. Jag vill bara klara mig igenom skolan, utan en enda skråma och sedan ta studenten. 

Ain't no rest for the wicked


- Hade en lugn vistelse på Rockbar med ett par kompisar igår.
Kom hem tidigt och tittade på Sailormoon och åt chips halva natten. 
 

The naked and famous


- Idag bestod min dag av skolgång, gymmande och
nu ska jag käka pizza innan jag drar ut med härliga typer!
 
 
 

Never capture, what you can't control


-Titta på Blackfish, det är en dokumentär om Späckhuggare i fångenskap (SeaWorld, framförallt). Sitter här o skakar av ilska och är gråtfärdig. Jag gråter inte för alla tränare som blivit skadade och till och med dödade av dessa helt otroliga djur. Jag gråter för att man tar dessa djur till fånga, i en tidig ålder från sin moder och resten av familjen för att placera dem i pooler, där människor tjänar pengar på när andra människor betalar för att komma dit och titta på shower.

Titta på den och har du vart på en sådan show, när du varit på semester och tänker på hur coolt det var och vilken relation dessa tränare hade med dessa djur. Sluta, det är inte coolt någonstans och det är ingenting att hålla fast vid eller ens skryta om.

 

från arkiv

Konstnärens dansande penseldrag,
skapar dynamik, konstruerar hjärtslag,
precis som i något drömlikt trollslag

ett bortkommet väsen, utanför en 
människas andetag, ett liv efter döden

värdeladdade simtag, strävan efter levnad
i ett passerande döende, taktiken är bara
att dansa tillsammans med

penseldragen, upprätthålla hjärtslagen
och förloras i trollslagen. 

ironin


 "Jag har brutit armen, jag måste gå på kryckor"

"I wanna die with you"


My last day in life

Uppgift i engelskan: Skriva två sidor om vad jag skulle göra om jag bara hade en dag kvar att leva. 
Så nu: pluggapluggaplugga och pluggaplugga, plugga lite mer. *suck*

cheezyness


- Idag fyller Stephanie (även kallad snippani) 20år. Ett stort grattis till henne på hennes födelsedag men också för att hon har blivit klassad som stora systern, jag aldrig haft. hihihi cheeeezy
 

och nu säger jag godnatt

Går och lägger mig, frysande, saknande och trött.
"You became the light on the dark side of me."

what?

 

människan


"För alla människor hade en bestämd uppfattning om hur andra borde leva.
Men de visste aldrig hur de själva skulle leva" - Alkemisten
 
 

hemma

 

-Har befunnit mig i den Småländska skogen över helgen, hos Matthias. Har åkt massa tåg till och från, men det har det varit värt. Har även kommit på mig själv med att verkligen känna att Örebro inte är min stad.

today


-Traskade runt i ljusa jeans och skjorta idag. 
 

Visste du att...

  •  Jag hatar offentliga toaletter, men det hindrar mig inte från att använda dem när jag verkligen behöver utreda mina behov. Men då bombarderar jag toa-ringen med papper så jag inte sitter direkt på den. euw
  • Jag älskar doften av nytvättade kläder, lakan etc. Men det bästa är att lukta direkt på tvättmedlet, får något sorts lyckorus av det. (getting high and stuff)
  • Jag har komplex över min glesa hårväxt. 
  •  Jag har flera års ridkunskaper på nacken. fd hästtjej
  • Nuförtiden klarar jag knappt av en hel dag utan en powernap på 10-15min. (getting old and stuff)
  •  Jag cyklar med en trampa på min cykel (they see me rollin', they hatin')
  •  Jag har skrivit dagbok sedan 10år tillbaka.

 
 
 
 


En dag i skolan

 

26st


- Utan att låta som en profesionell bagare, så vill jag berätta att jag har bakat bröd såhär på kvällskvisten. Det är så otroligt mycket godare än bröd man köper i affären. Receptet är hemligt (det står på baksidan av ica's mjöl).
 
 

Mänskligheten


- Jag är så otroligt trött på att vara människa, att leva bland människor och att liksom leva under en mänsklig standard. Jag vill inte vara en del av denna värld, inte i denna form. Är så otroligt förtvivlad och mitt hopp om en bra framtid, existerar helt ärligt inte. Min optimism finns inte, för att räcka till framtiden. Den har sina ljusglimtar i min vardag, men inte för den utomstående världen. Jag är ledsen men jag kan inte.
 
Varför kan inte allt bara vara perfekt och kärleksfullt?
Varför kan inte människor vara mänskliga? Jag förstår det inte

 Bildkälla: http://tumblr.com
 
 

Yesterday

 

Jag är, en drömmare

 

Grow up with me


I wear this crown of shit


-Lyssnar på Nine Inch Nails och känner mig som bilden ovan.
 

skolhat #1

-Jag hatar matte. Jag hatar min hjärna. Jag hatar att de två verkligen inte går ihop. Jag hatar att jag läste Matte1 i två år, och ska nu läsa matte2 i endast ett år. Jag skulle ha gjort tvärtom. Jag hatar matte. Jag hatar allt som rör matte. Jag hatar de som har lätt för matte. Jag hatar att jag inte klarar av det jävla ämnet. Åh jag är så jävla arg. Har gjort två uppgifter i matteboken, inom loppet av en halvtimma. Jag kommer aldrig klara kursen. 

Tempot dödar mig, genomgångar på nya områden varje lektion (två gånger i veckan). Stress stress stress, stress stress stress, stress stress stress. + att jag inte ens har kommit på vad jag ska skriva om i mitt gymnasiearbete, man ska lämna in idén på torsdag annars får man F-varning. Stress stress stress, stress stress stress, stress stress stress. 

Alla andra ämnen går det bra i, förutom Mattehelvetet och hjärnaktiviteten rörande gymnasiearbetet. 
Jag hatar skolan och allt vad den står för.


klara detta kayla, 
du måste klara detta

skolhat

- Åh nej, det är måndag. Vilket innebär att det är skola idag och flera dagar framåt. Snälla låt mig få stanna hemma, ligga under täcket och glo Sailor Moon hela dagarna. Jag lovar, jag gör allt skolarbete så mycket bättre här. Goddamnit...

"Soul got happy"


Faceless creature, without a soul

 
 
 

2013-09-08 13:54

Kluven itu
kluven inuti 

Sönderstrimlade lemmar
sönderstrimlat stämband

Blodsprutande kaskader av inälvor,
på mina kvarlevor dansar vissnade älvor


(Jag föraktar mig själv och
mina tankesätt, jag förvrider
mig själv och mitt levnadssätt)



Gjuten med marken
gjuten tillsammans med stanken

Ett liv att bära,
ett liv - en börda 
-
Kayla.M

"DET ÄR ORIMLIGT"

 

Inhale/exhale


- Igår blev jag och de jag umgås med i klassen, bjuden på middag hos en kompis. Det blev libanesiskt käk och sedan avrundade vi allt med allting på bilden. Hade det jätte trevligt, senare på kvällen så drog jag och Sanna ut tillsammans med två till. = Det blev en lyckad lördag.
 

"You are my sunshine, my only sunshine"


- Min fredag bestod av skola, sailor moon, film/mys-kväll med hela familjen!
 
 

give me that monkey, nooow

 

"I dont wanna play that brokenhearted girl"


- Haha åh, tiden 2010 då jag lyssnade på denna låt och alla "crycry"-låtar Beyoncé har gjort, over and over again för att jag trodde att jag gick runt o var kär och olycklig. I love that time, so funny!

Drain me


- Har haft en seg dag i skolan, höll på o somna flera gånger under sista timmen. Så nu tar jag mig en kopp after school-kaffe, för att sedan bege mig till Brädcentralen. Det är tjejskate idag, hoppas bara det kommer lite kvinnofolk dit. Sedan står det plugg på schemat också...som vanligt.
 

i baronbackarna


- Liten och oförstörd. + Ginger.
 

"jag bromsar på is/du har frusit mitt i"


Trasiga nylonstrumpor


Och slutspurten på att gå så lättklädd så möjligt utan att frysa, är nu igång.
Nylonstrumporna åker på, under shortsen. 

08:15 - 16:45


- En skoldag, bestående av tre lektioner, en håltimma och en powenap på 15minuter. Jag sov bra inatt, men min första reaktion var "Jag hatar människor", så fort jag fick se en människofylld kafeteria. För varje dag som jag går på den där skolan, växer hatat gentemot den ännu mer. Jag vill inte känna så, men det blir så i alla fall. Är det pågrund av höstens smygande fram, som gör mig till den jag var förra hösten? Uppenbarligen. 
 
 
 

#happy

 

untitled #1

 

"Sailor Moon min vän, ödet är dolt, går ej att se"


- Nu ska jag titta på bästa anime-serien någonsin, Sailor Moon. Älskade det när jag var liten, älskar det fortfarande. Jag har pluggat klart, därför är jag värd att detta. 
 
 
 
 
 
 

Authentic Sports


- trött i huvud och kropp

ta allt ifrån mig, utom mina naturliga instinkter

Lyssnar på Radiohead, tänker, tänker, analyserar, tänker lite mer, råkar överanalysera, försöker ta mig ur den överanalyserade tankebanan, men det är trafikstockning och jag har förlorat kontrollen över min kropp och huvud, lyssnar på radiohead, försöker koncentrera mig på lyriken, misslyckas, försöker igen, misslyckas igen, så överanalysen fortsätter att existera.
 
 

I travel through a tube and end up in your infection


- Hade en underbar kväll med gött folk. Bilden är ovan är hilarious!
 

RSS 2.0