199:-

- Efter ett "springande" mellan vårdcentralen(undersökning), sjukhuset(röntgen) och ungdomsmottagningen(p-pillet); unnade jag mig lite shopping. Det fick bli en alldeles för söt klänning, men som jag ändock diggar. Nu tvättar jag efter att ha slökollat på tv och ätit makaroner och sojafärssås. 
 
btw; är sjukskriven veckan ut och nästa vecka åker jag till min bajskorv

-

konsumerar förklädd destruktivitet,
något jag illusoriskt tror är
mitt enda livselixir 

drömmer mig melankoliskt bort
till en värld som inte finns
någonstans, utom innanför mitt pannben

men jag är nära en acceptans, nästintill
en obryddhet gentemot livet jag lever

så jag fortsätter 
 
k.m

Gårdagen

- Igår blev jag full på dyr alkohol och dansade till musik jag egentligen hatar. Och idag självömkade jag tillsammans med fryspizza, pringles, juice och Özz Nujen.

Klagosång

smärta på högersida, under bysten = gallan skriker efter omtanke och medicin för att få stopp på dess lidande. Men istället jobbar jag som fastighetsskötare, vilket innebär fysiskt arbete, och skippar jobbet för att dra till vårdcentralen men skiter även i det. Mina medmänniskor, jag har verkligen ont. Jag har så fruktansvärt ont att jag varken kan hosta, andas djupt, gäspa eller ens skratta utan att det känns som att någon kör in en påle där smärtan sitter. Och allt detta pga. ofantlig mängd alkohol under studenten.

Men det är inte bara detta jag lider av...

Saknaden. Ja, jag lider av saknaden efter min andra del som skapar en gemensam helhet. Jag syftar på Matthias. Vi har inte setts på över två veckor och det dröjer drygt tio dagar till vi ses. Det gör ont och det är rent utsagt själslitande. Men samtidigt som detta är en nackdel i ett distansfrörhållande, så finns det självklart en hel del fördelar. Det finns dock inget positivt med distansen mellan mig och mina tre syskon som är bosatta nio tidszoner bort. Malaika, Ingrid & Dante. Jag skulle vilja säga att det är en lyx att få ha sina syskon nära sig, en lyx jag har och delvis inte har. Jag saknar dem så mycket att det gör ont i mitt alldeles för blödiga hjärta. Jag vill finnas där för dem, som den storasystern jag faktiskt är. Livet är orättvist, klyschigt nog.

Sedan vill jag även klaga om min oförutsägbara framtid, nu när jag ändå är i farten med min klagosång.

Självklart, studenten är en befrielse men det är samtidigt en port in till ovisshetens område. Jag har min nutid under kontroll. Men senare har jag ingen konkret plan till, förutom min lösa tankar, liksom luftslott. Jag vill åka till USA o hälsa på mina saknade, jag vill träffa Sanna i Luleå, jag vill bli klar med körkortet i slutet av augusti - början på september, jag vill planera flytt ihop med Matthias o söka ett heltidsjobb. Jag vill så mycket, men jag vet inte vad som är möjligt och realistisk.

Det var allt. Klagosången är över.

svart och vit vardag











O de säger att stan har blivit tyst och ful och öde älskling



Nya vans (Tack yaya) och pizzakäk med lillasyster idag.





19år och ansvarig



Igår shoppa jag billigt på ö&b och avrundade dagen med tacoskäk, häng med Sanna och sömn tidigt. Nu är jag 19, då jag fyllde i måndags. Vilket innebär att jag har ännu mer skyldighet till att ta ansvar över min vardag. Därför ignorerade jag min infektion i gallan och drog till jobbet imorse. Senare ikväll ska jag övningsköra.

Allt känns relativt bra, vill bara säkra min framtid ytterligare. Vi får se hur jag ska gå till väga.

Glad midsommar, vad det nu menas.



Ligger i sängen, lyssnar på Kents "B-sidor 95 - 00" och en känsla av att tiden rinner mig ur fingrarna tar över kvällens tankegångar. Skolan har slutat o jag firar det med att kollapsa i min egen kropp. Och på Måndag blir jag ett år äldre, vilket är bra, men samtidigt; jag måste göra något, göra något som är hållbart i längden. Jag vill inte gå sönder igen.

ursäkta uttrycket men; fuck allt

Min kropp har strejkat helt. Ligger i sängen, istället för att slita arslet av mig på jobbet. Varför? Jo jag har förmodligen revbensbrott, alltså en spricka i/brutet revben. Vilket innebär att jag har en enorm smärta på höger sida under bysten. Kroppen reagerar över det, så jag har även magont, illamående, huvudvärk och igår hade jag feber. Jag tröstar mig med Prison Break; men jag kan inte undgå från att tycka att det här suger. Jag har inte råd att missa det här jobbet, för varje timma som jag inte jobbar desto mindre pengar får jag från den 25% av lönen jag kommer få. 
 
Och med det här vill jag tala om för er där ute som säger att personer som lever på försörjningsstöd och andra bidrag, bara gör det av ren bekvämlighet och bara utnyttjar det. Dra åt fanders. Det finns inget fancy eller skönt med att leva på försörjningsstöd och det vet jag nu efter att ha gjort det sedan jag flyttade till tjejbo. Tre-fyra månader? Därför får jag bara 25% av den här lönen, socialen tar de resterade procenten.
 
Nu har jag skrivit in mig på arbetsförnedringens hemsida och måste pallra mig dit också. Jag vill få ett drägligt jobb med dräglig lön så jag kan slippa det där helvetet med försörjningsstödet. Förstå mig rätt, jag är tacksam över att det finns. Verkligen. Men jag har faktiskt rätt att vara arg också.

 

Första dagen i riktiga vuxenlivet

Denna natt var den första natten jag sov helt ensam på drygt två veckor, varken Matthias vid min sida eller syskon i närheten. Jag lade mig halv tolv, med nedstängd facebook och verkligen försökte sova. Men det gick inte och klockan blev efter tolv tills jag somnade. Vaknade ett flertal gånger inatt med känslan av att jag hade försovit mig. Så nja, ingen vidare sömn blev det för min del. Men det är lugnt åt choklad och drack Zingo till frukost.
 
Idag står jobb och arbetsförmedlingen på min "To Do"-lista. Bara för att skolan slutade, betyder det inte att alla måsten slutar existera. Påtal om måsten övningskörde jag för första gången igår. Jag överlevde alltså, vilket bara måste innebära att jag är som mozart var på sin grej, naturbegåvning.

 
 


Sneda skivor på väggen och växter. Min lya tar sig.

studenten

Jag trodde att folket som sa att studenten är den bästa dagen i ens liv, överdrev. Men det visade sig att jag hade fel. Jag hade en overkligt och väldigt alkoholiserad dag i Fredags. Var konstant full under hela dygnet, skrattade och grät med bästa kompis, klasskamrater och lärare. Dansa till bra dom dålig musik på ett guppande flak & vi alla älskade varandra. Jag var bakis två gånger och spydde med flit för att få plats med mer.
 
Allt var så magiskt och jag vill tacka min familj som närvarande och några av dem som även fixade och organiserade t.ex min studentskiva. Min familj är guldvärd. Dagen efter var jag för bakis för mitt bästa och ångesten var brutal trots att jag inte gjorde något dumt eller skamset under fyllan.nu börjar rockstarlivet, imorgon börjar första jobbdagen på ÖBO från 07.00-16.00, \m/ \m/

 

han o jag


11 månader tillsammans.

en vecka av kärlek

En vecka har känts som en ögonblinkning. Det jag menar är att tiden har gått alldeles för snabbt för att stämma överens med den verklighet jag försöker leva i. Nu ses inte jag och M förrän i början på Juli och ärligt talat har jag gråtit ihjäl mig trots att jag bär den vita hatten imorgon.
 
 

ljusa framtidsblickar

Imorgon ska jag städa min lägenhet in i minsta detalj och vrå, boka tvättid och laga middag för två. För imorgon kommer min älskade med tåg och ska spendera en vecka med mig, som ska bestå av studentbal och studentdagar, vilket innebär försök till drägligt supande och umgänge med studenter som ickestudenter. Jag ser fram emot dessa dagar, precis som jag gör för framtiden (till och från), för trots min djupa dal jag nu befinner mig, kan jag unna mig ljusa framtidsblickar. Nutiden har inget med framtiden att göra (i alla fall bokstavligen).

budapest 26/5 - 2/6 | Del 1


-

Mitt huvud vill allt utom mitt bästa och jag har tappat greppet om perspektivet till verkligheten, men framförallt om mig själv. - Jag vet inte vad som är på riktigt och vad som är motsatsen. - Jag vet längre inte vem jag kan vända mig till. - Och jag är definitivt inte den någon vill ty sig till. (allt jag gör är en börda eller tusenfaldiga misstag)

RSS 2.0