skatesession


- Dögrym skatesession med Olle ett par timmar idag. Är helt slut och otroligt lökig. Vi åkte runt på våra cyklar, med brädorna på styret, till tre olika ställen. Mini-rampen blev favoriten ikväll.
 

livnjutaren


Har suttit på ballen med en kopp kaffe & fina låtar från albumet Roman Candle, med Elliott Smith. Ja jag har njutit tillsammans med solen, värmen och högt skrikande fiskmåsar. Det är en bra dag idag. Tänka sig..på en söndag (?!) 

blö

 

short change hero

 

 Dagarna går in i varandra. Och jag har inte så mycket att komma med, mer än ingenting. Men ingenting, är väl också någonting? Jag lyssnar på låten Short Change Hero med The Heavy, på repeat. Har skejtat, men inte så mycket som jag velat. Inte tillräckligt (jag är inte tillräcklig). Jag har låtit andra få bestämma alldeles för mycket. Men jag blir så blind, när jag dränks av hopp. Jag är så osammanhängande, därför har jag knappt skrivit någonting vettigt på hur länge som helst. Jag får inte ihop det, jag får inte ihop mig själv. 

"This ain't no place for no hero"


Jag är nästan alltid ensam hemma. Jag har uppskattat ensamheten, men då hade jag ett helt rum för mig själv, instängd i mig själv. Men nu, nu har jag en enda stor lägenhet. Jag klarar det inte. Jag vill ha alla mina åtta syskon runt mig, jag vill ha min far, min låtsasmor. Jag saknar ihjäl mig. Jag har fått en överdos av ensamhet. 

"This ain't no place for no better man"

"skateboarding life"


Jag älskar er


 - Men faktum är att jag känner mig ensam utan er. Så jävla ensam.
 

Enda bra låten med dem


Modebloggaren No.1

http://picasion.com/i/1UNRf/
 

allra första krog-rundan


Igår var jag på krogen, för första gången. Kände mig liten. Men det var kul och jag blev dragen på Rosé. Tredje stället vi drog till, efter att en av kompisarna blev busted med hans fake-legg, så stötte vi på en man som jobbade på min och sannas högstadie-skola. Han tyckte det var pinsamt och skämdes en aning, men inte tillräckligt för att INTE skåla med oss. "För Gumaelius" *skål* 

Senare drog vi o hämtade en skateboard. Skejtade i open art-rampen. Sedan begav oss till slussen, o jag hoppade från stora slussen-bron, i vattnet. Ingen aning hur många meter det var ner, men många meter var det. Kvällen/natten var underbar!!
 

18år och allt sånt där


- Jag hade en underbar födelsedag, som firades med min fina släkt. Är verkligen tacksam över att ha sådana fina människor i mitt liv. Jag är en glad 18åring, som även blivit en del kronor rikare. It feels good.
 

Grattis på vår födelsedag


- Idag är det min och min lillebror Karims, stora dag. Han 2år och jag 18. It feels good man!
 

Midsommarafton

 
 
 
 

Så inåthelvetes duktig

 

Skypar...


...med mina saknade småsystrar, Ingrid och Malaika.

cause imma skater


- Så jävla grym.
SKATECAMP I GÖTEBORG, OM 24 DAGAR!

glad människa


- Här är jag, den dåliga bloggaren utan någon vidare kreativitet. Det är nog lite så som man brukar säga, en glad människa skapar inte lika mycket och lika bra skit, som en nedstämd människa. Jag är en glad människa nu. Förlåt Kayla.
 

Creepy-ass shit


- Var på promenad med kev och steph inatt; vi fann detta. Creepy-ass-666
 

Mr. Nobody


- En av mina favoritfilmer. Mr. Nobody. Jag rekommenderar den verkligen, även om den mindfuck'ar en brutalt hårt.
 

Imma fabilous girl


Kjolen - H&m 75kr
 
 

Är barnvakt


min lillebror är världens gulligaste...
 

Detta hände igår


Hängde med Stephanie och Kevin. Köpte massa candy & billyspizza.
+ att Stephanie bjöd mig på sushi. Så. Gott.
 

On the road volume 7


baksmällan tre

Såg baksmällan tre, med några vänner. Har inte ens sett tvåan. Men den var bra, jag skrattade en hel del precis som resten av alla med konstigt skratt i biosalongen. Har inte så mycket mer att tillägga. Det här med att blogga suger när man inte har några bilder. Min överförningssladd har gått sönder. Bajs. Godnatt.

"I tried to make it clear"

 

skate or die

Frontside one eighty 

- Idag har jag gymmat, skejtat, sovit, skejtat och socialiserat mig. Bra dag.
 

Regulate skateboard


- Ny sponsor-tee. Riktigt jävla fräsh är den!
https://www.facebook.com/pages/Regulate-Skateboard-Co/432442180173254?fref=ts
 

Die Antwoord


- MIN NYA ÄLSKARE.
 

Summer, summer, summer

 

Mina syskon


-Jag vill bara att de ska vara lyckliga. Leva ett värdigt liv, med bara ärlighet runt omkring dem. Bli älskade och få tillgång till verktyg, till jobbiga och energikrävande situationer. Mina syskon är de som kommer först. Alltid. Oavsett vad. Att se dem glada, är det enda väsentliga.
 
(Jag saknar mina två systrar som åkte till deras mamma, hennes man och våra syskon. Jag saknar min lillasyster och lillebror som de åkte över atlanten, för att träffa. Jag saknar storebrorsfiguren, som jag vet att jag har, men som aldrig är här.)

I fink u freeky


- Hanging with my gäriii, listening to Die Antwoord and cool stuff like that.

-

Jag är sämst på att blogga. Kunde inte bry mig mindre. Det är sommarlov.
Jag är hellre ute och socialiserar mig. "Shit vad har hänt med dig Kayla? Du som älskade datorn och rummet." /ja, men inte ensamheten.

Hejdå my babysisters


- Hängde på Arlanda från 23:00 - 06:40. Lämnade av mina systrar tillsammans med lillbrorsan. Nu är de påväg till usa och jag är här ensam. Ska försöka överleva sommaren. Nu har jag i alla fall sommarlov, officielt. It feels god man!

"Våran värld är sjuk"


- Igår hade jag en trevlig kväll med nya som bekanta människor. Det är sådana här kvällar, som ger mig hopp om att sommaren kommer bli bäst. Ikväll ska jag & Benamin lämna av Malaika och Nchilija på arlanda. De drar till usa och ska stanna där hela sommaren. Och ärligt, helt jävla ärligt så kommer jag sakna dem så oerhört jävla mycket.
Idag är det nationaldagen och jag kunde inte bry mig mindre. 

den fulaste tjejen i världen


Kayla Mokédé ©

summervibes

 

"Har lovat att kunna skratta åt livet minst en gång innan jag dör"

First breath after coma


Maynard James Keenan


- Maynard James Keenan. Sångare, låtskrivare, musiker, producent och även skådespelare. Men också en av mina största idoler. Det är helt sinnessjukt, hur en person kan skapa så otroligt bra musik genom olika band som: Tool, A Perfect Circle & Puscifer. Hans lyrik, i dessa tre band är helt olika men alla så genomtänkta. Trots det så hör man att alla har en koppling till varandra, för det är ju Maynard som framför dem. Han är helt enkelt ett musikaliskt geni. Jag kanske ska lägga in en stöt på hans son, som faktiskt är lika gammal som mig. Vi skulle få fina barn. Ehe, skämt osido.

Hängde med Alex idag


Såhär såg jag ut för 1år sen


- Ingen vidare förändring. Enda förändringen nu är att jag hatar kepsen jag har på mig där.
 

Du tillhör mig


--Har nu läst ut "Du tillhör mig" av författarna Nicci Gerrard + Sean French = Nicci French .
Jag rekommenderar den verkligen. Pseudonymen Nicci French (Nicci & Sean) är (en) så jävla bra författare. "Nära dig" är en annan bra bok av dem. (den rekommenderas också). Båda böckerna handlar om passionerad men tvetydig kärlek, men framför allt våld och mord. 

Jag vet inte, men jag känner alltid en viss sorg efter jag har läst ut en bra bok. Jag gillar det inte, ändå fortsätter jag att läsa böcker. Men det är bara så skönt att slungas in i en annan värld, o därigenom glömma bort min värld. Men lika snabbt som jag slungas in i boken, så skjutsar sista sidan ut mig. Så för att mota bort denna underliga känsla i bröstet, så ska jag påbörja en ny bok. 

För drygt två år sedan köpte jag första boken ur en vampyr-serie,Vampire Academy, som heter Törst. Jag har försökt att läsa den typ tre gånger, man fastnar alltid på kapitel tre, för att den är så otroligt tråkig. Men nu ska jag förfan ta mig igenom hela boken. *håller tummarna för att den är bra*

Only animals are awake


"Fallen/ From the faded sky/ Nephilim comes through foul air/ And when morals will decline
God of ruin/ Will come to you"

cult of luna


Cult of Luna's senaste skiva är bara så sinnesstört bra. Ville bara säga det såhär några månader efter skivsläppet. (Ganska stört att jag förmodligen ser dem i sommar)


20års-kalas


- Förmiddag: Skateskola
Eftermiddag: Fira min kusin/storebror Kevin, som har fyllt 20år i veckan. (Det är han i mitten på första bilden) Hade det sjukt trevligt med studsmattehoppande trots att jag hade klänning (!!!!!!). 
 

RSS 2.0