om du nu kikar in igen

Tack du Ingen speciell som delade med dig av dina tankar i en kommentar på inlägget om böckerna. Den verkligen gjorde min natt. Hoppas du hör av dig igen. Tack.

Kommentarer
Postat av: Ingen speciell

Att jag nådde dig! Åhå, tänk vilket mysterium universum är. Jag blev klar med det där andra. Det handlade om Dracula. Sen så handlade det om Platon också. Jag handlade även spenat igår. Det ligger i frysen. Så ska ha spenat sen. Kanske tonfisk. Jag köpte även makril men jag vill förmodligen ha tonfisk. Jag har inte än hittat ett yoga eller meditation-center. Det räcker nog inte att bara läsa böcker för att öppne nåt liknande inre-frid-tillstånd. Hm har du kollat på filmen Baraka? Du behöver ju inte svara, inte heller läsa, du kan ju ta bort kommentaren - men jag kände för att skriva här nu snabbt bara eftersom jag nyss drack kaffe, jag hade i lite kakao där jag även kastar i kaffepulver, det blev en god smak, - Du måste om du vill kolla på Baraka. Man kollar mest. Ingen som pratar. En film med vackra bilder som rör sig. Så såg jag i filmen där typ tusentals munkar som satt helt tysta bredvid tusentals ljus och mediterade. Tänk vilken energi de måste känt. Vilket tillstånd de befann sig i! Det är rätt bra kontraster i Baraka. Även i Samsara som är en liknande film.

För två dagar sedan så satt jag vid mitt köksbord och skrev i min dagbok. Jag bara satt där. Och skrev små ord ibland. Det var länge jag satt där. Jag var ensam med mig själv och funderade över min fria vilja. Jag hörde bilar som körde förbi utanför fönstret, barn som skrattade och vinden som blåste i träden. Så fanns jag där med. Universum andas ju in och andas ut. Hm jag vet inte vad jag vill. Det var bra att en annan svarade med. Inte behöver väl du ägna energi och tanke åt min dimension. Men jag tyckte verkligen om att jag fick det där brevet. Det tog fyra dagar drygt för mig att skriva tillbaka. Men nu har jag gjort det. Vi pratade om att gå till platser där J.K. Rowling varit och hämtat ideer till sina berättelser. Det vore häftigt att besöka slottet med. Hoppas jag får åka till spanien och ta hand om hundar och katter också. Skickar ut positiv energi. Helt glad idag. Adjö.

2014-09-16 @ 14:23:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0